Follow Viruspadu

Wednesday, April 23, 2008

phiweeetttttttttttt

sape tengok Cerita Artis Malaysia kat astro ria

wahhhhhhhhhhh

sila la tengok AMY SEARCH ni...

ensem kan kan kan

"Synopsis:
Cerita Artis Malaysia menampilkan Amy Search, personaliti dan ikon Rock yang pernah mencetuskan fenomena bukan sahaja di Malaysia malah hingga ke Indonesia." - saya copy dari web astro


best la, saya minat lah... agak2 bila saya dapat "mata bertemu mata" ngan dia ek

wajah amy masa rambut sarang tebuan dedolu, saya tangkap gambar ni kat tv ni, sbb tu gelap sikit


kalu sape tengok la, mmg syahdu sangat, cerita amy masa mula2 nak join search, zaman mula2 dia nak naik, zaman rock kapak, zaman kejatuhan, zaman dia tinggalkan search dan wat solo "aku amy"... sampai sekarang... best tauuu

mentor, kalu jumpa dia, kimsalam ek... huhuhuh

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

22 komen[s]:

kecik said... [Reply to Comments]

VP..hari ape ekk rancangan tu? Kite dok niat gak nak tengok..tapi cam tak kesempatan je selalu, baru 2 episod kan?

laloque said... [Reply to Comments]

mama... ingat tak masa kita mula2 kawen dulu... mama ckp xpernah gi konsert seumur hidup mama dulu... so papa beli tiket konsert search reunion kat stadium merdeka... kita head bangging malam tu... best oooooo

mama fatini said... [Reply to Comments]

akak sy pon sgt suke lah amy nih.. hehe cerita yg bapak dia bilal tp anak dia rock.. bapak dia halang di jadi rocker.. tp dia mmg cool

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

haaa...tu la.. hari tu masa abang edrie hashim buat besday anak dia ada jemput amy search gak.. tp last minit dia tak dpt datang... tak der rezeki nak dpt jumpa..hiks.. tak per minta tolong kim salam dng kak zie pun boleh gak..

umie_adam said... [Reply to Comments]

emah..lu sama wa la beb...suka amy.. cayalah..(hehehe tukar slang la pulak jumpa 1 geng ni)..

saya kalo dgr lagu2 dia jgn sapa kaco..volum pun kene kuat2... dasat n mantap oo sora dia...

Normaya said... [Reply to Comments]

knp sy rasa gmbr amy rambut tebuan tu cam ngerii je.. cam momok.. hohoh

NBK466 said... [Reply to Comments]

Den more to WINGS daripada SEARCH. Tapi so glad AMY dah banyak berubah lepas balik umrah ke haji ari tuh. My BIL mmg geng dgn Din (2nd gitarist) yg sememangnya duk kat S'ban skg.

laloque said... [Reply to Comments]

nbk466...
patut jumpa Din kat jusco s2 hari tu... ngan anak lelaki dia... aku ckp ngan bini aku... tu bukan Din Search ke??...

teringin nak lepak kopitiam Kid kat bangi

Mak Su said... [Reply to Comments]

minat sgt kat amy..... skrg dia nyanyi pakai jubah pun minat sangattttt

FaNaQiLa said... [Reply to Comments]

ha...sy tgk aritu. tp berbeza kan amy dlu dan skrg? lagi ok yg sekarang. nmpk lebih bersih.
salam singgah. pls kindly visit my blog too...

Umi Mia said... [Reply to Comments]

alamak..terlepas....tengok DVD Enchanted malam tadi...cis...

Cikpid said... [Reply to Comments]

yer2..sy tengok..sbb husband sy yg nak tgk..terpaksalaa gua layan gak..hehehehhe..tapi best oo Search..

Ameera said... [Reply to Comments]

cayalah kak...minat ye akak dgn rock ni..

KV said... [Reply to Comments]

adoi..akak minat semua lagu dia tau! Wah, mengusik kalbu sungguh!

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

memang encemmm gilerrrr2!!!
seblum pilihanraya dia ada wat konsert kat sg besar...kg hubby saya! di singgah umah mertua adik ipo saya lagi uuuuuuuuuuu!! sebab pak mertua adik ipo saya ni sedang sakit....amy kenal ngan pak mertua adik ipo saya masa dia g mekah...(pak mertua dia adalah agent travel nih!) so memang la kenal kan....siap amek gambo posing2 lagii....walau pun sampai umh tgh2 malam..sanggup gak dia jengukkk...baikkan amy neh? saya JELESSS sgt sebab tak balikk kg time tuuu..aaaaaaaaaarghhh!!! (sambil hentak2 jari kat keybot nihhh)

ArELeEz said... [Reply to Comments]

peminat amy search rupenye kak vp kite nih!

mylife said... [Reply to Comments]

vp, saya tgk tapi tak habih kerana mataku tak mengizinkan... suka sgt ngan sore dia... n suka part nabila komen pasal amy....

now i even like amy... nampak perubahannya n the wife also... bertambah sweet... lagu dia with rabbani tu sgt best okay...

a^T04 said... [Reply to Comments]

tengok2.....bestkan..syiokkkkk...

meen said... [Reply to Comments]

vp..kita suka amy jugak..suara dia sgt sincere n menusuk kalbu kalau kita dengar kan..

lebih suka dia dengan imej sekarang..baaru terserlah kehenseman dia tu kan..

tinkerbell said... [Reply to Comments]

me pon suke amy juga...
en laloq x jeles kee..
tp mase apm tuh lagi ensem tgk die..
ahahah

...$weE+ 666... said... [Reply to Comments]

psst, protege... kalau nak jumpa amy skrg senang jer... gi jer makan2 kat restoran cheng ho milik amy kat wangsa maju tu... nak alamat?

Block 3b-15-17g, Belakang Pasaraya Carefour, Seksyen 4, Wangsa Maju

tuuu diaaa! promo baik punyer! hehehe... ramai gak member yg dah gi dpt bergambar dah dgn dia, ikut nasib la kalau dia ada kat sana masa tu... gi lepak kopitiam kid kat bangi pon best gak tu, encik laloque! hehehe... tp kalau protege nak gi yg kat wangsa maju ni, jgn lupa calling2 diriku... dkt sajorkkk dgn rumahku, bleh kita lepaking... lama tak jumpa gitu kan... heheh...

patutnyer abg edrie ada share gak restoran ni, tapi last minit pull out sbb ada masalah dalaman yg tak dpt dielakkan... huhuhu... insya Allah kalau jumpa nanti kim salam kat dia k... :-)

bayanggila said... [Reply to Comments]

Salam Ziarah dan semestinya saya die hard fan SEARCH and da geng....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^