Follow Viruspadu

Wednesday, April 23, 2008

PINK CJ7

sape kate cj7 warna ijo jer...

tengok2... ni ada kaler pink ni... hiks

rasanya ini awek dia lah, tengok la siap pakai riben lagi kan cute je

tapi apsal mulut dia cebik je... adeh

pandangan sisi


ewahhh... adik beradik ke anak beranak ni hihihih

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

18 komen[s]:

AKO said... [Reply to Comments]

Cj7 tuh besh ke ek? heheh x TERtengok la filem tu aritu....

suw said... [Reply to Comments]

hehehe..pink pon ade ek?ingatkan warna hijau jek

[Me, I & Myself] said... [Reply to Comments]

uikh..
versi pompuan ke..?

Red Mummy said... [Reply to Comments]

ngeh ngeh ngehh

dotcom akak telah kembali menyerangggggggggggggggggggggg!!!!

wei ko spray kaler pink ek?

merah takde ke?

tipu niii

mesti ko spray niiiiiiii

muadzlife said... [Reply to Comments]

uuiii ader kaler pink!!

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

ayakkkk ader pink kaler kee,...? first time tengok..suka la tu vp kannn...

tp kann hijo lagi cute..jgn mareeee

umie_adam said... [Reply to Comments]

comeynya....

ghimau said... [Reply to Comments]

uwekk.. uwekkk.. uweekk...

starstar said... [Reply to Comments]

pink ??

eyh kt epoh nih xder ldik lar..

maw crik gk nih

tpi..

pesai dye cebek tuh kak?

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

cam ceera punya kan...tapi ceera kaler ijau la kaler wajib dia..

Princess Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

hehehe..yg satu tuh mesti ira nyer kan kak
tomei² kan CJ7 tuh

gerams jek nengok

darling8tabby said... [Reply to Comments]

ehh beli kat ner..comey aa..

ArELeEz said... [Reply to Comments]

alaa.. alaa.. comeynye.. kaler purple ade x?

alia said... [Reply to Comments]

cute yg pink tu..mata dia bolat...

alia said... [Reply to Comments]

cute yg pink tu..mata dia bolat...

pu3nemo said... [Reply to Comments]

wa comelnyerrr..mane dapat ni??nk jugakkk..

haja said... [Reply to Comments]

wahhh...ada yg pinkkkk ye....best2...leh la beli sepasang..hehehe

syahed© said... [Reply to Comments]

ek ele..x rugged lngsng cj wane ping..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^