Follow Viruspadu

Sunday, April 20, 2008

SAIDA... okey la tuh!

alah, lepas ni mcm boring la pulak nak tengok AF

SAIDA dah terkeluarlah... takde la lagi "OKEY LA TU!" dia.. hahahahahaha

takpe... takpe... rezeki dia sampai minggu ni ajer kan

anak dan suami dia konfem hepi dia dah balik rumahhh kannn...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

Rahayu said... [Reply to Comments]

hi kak vp..hehe act da lame jd ur silent reader tp soganla nak tegur..:p

KV said... [Reply to Comments]

akak suka saida kluar tau. Lotih nak tgk control cun dia tu. Hiks.. lemah gemalai ok. Ehehe

mama fatini said... [Reply to Comments]

hahah sy sgt suke saida kuar.. hheeh sebab sy rasekan akak dia cam pelat cam tkleh nk sebut perkataan tu betul2

a^T04 said... [Reply to Comments]

akak vote tuk saida ker?

CtNik said... [Reply to Comments]

salam Vp

huhu wa manyak suka saida terkuar...skrg ni,siti nurhaliza dh tak de taring daa///haha...wa suka..letih aa tgk dia nyanyi..

tinkerbell said... [Reply to Comments]

wah waahh...
peminat saida ke kak..
tuhlaa biala hubby n anak2 suke dia blk..
letih juga tgk die dlm af tuh..
ehehehe

ArELeEz said... [Reply to Comments]

tul ckp vp tu! confirm hubby si saida tu hepi gilos bile saida yg t'kuar. windu la katakn.. muahaha..
btw, mmg dh agak dh dat she'll be eliminated. pemalu sgt, pastu sebutan xjelas, loghat lipih pekat benor! ooppss..! t'over la plak! cam p'kritik jerk.. hahaha..

Ceera said... [Reply to Comments]

atam pun malas dah nak tengok af, saida takde.. hahahaha...

ok la tu...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^