Follow Viruspadu

Monday, April 21, 2008

Sambung Study

Tadi saya dapat call dari UITM,

katanya suruh datang untuk interview pada khamis ni bersamaan 24hb lah

siapa yang pernah pergi interview ni, boleh tak share2 pengalaman dengan saya,

apa ek soalan yang dia nak tanya... macam gerun la pulak

lepas tu, tadi saya call la bahagian yang jaga berkenaan study2 ni kan, saya dah cukup berkhidmat selama 3 tahun genap pada mac 2008 ni, itulah requirement yang saya baca sebelum ni untuk mendapatkan cuti bergaji penuh kan... tapi katanya kena genapkan sampai december 2009 pulak dah, maknanya tak boleh la saya dapat cuti ni, erm...saya agak musykil la... tak paham sungguh2 nih, sesape ada pengalaman, meh la share ngan saya... sangat sangat sangat musykil ni haaaaaaa

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

16 komen[s]:

Black-40 said... [Reply to Comments]

kalau tak silap, purple28 tengah belajar dgn bergaji penuh kat UiTM kan.

Cuba awak check dengan dia....

eyzzah said... [Reply to Comments]

Kak Mah, nak interview kat UiTM eh? Mesti lah UiTM Shah Alam kan? Ambik course ape? Boleh lah kite berjumpaan. Hehehehe.

viruspadu said... [Reply to Comments]

black,
oh ye ke, saya tgk dia tak online la pulok huhuhuh... takpe kang dia online kang saya tanya lagi hiks

eyzzah,
hihihihih... boleh2... nanti kita janji2 yer

umie_adam said... [Reply to Comments]

hehe..uitm dihatiku...tempt yg banyak kenangan saya tu..gud luck emah...

nak tolong tp xder pengalaman bab tu hehehe..

saya pun one day nak sambung blajar lg..insyaAllah

Amira Zafirah said... [Reply to Comments]

hish. tak aci. kite yg bru hbes spm ni la ptot dpt offer nk pi stdy kt uitm. ni dia pulak dpt.
tak acciii :DD

LiLaWaTi aB WaHaB said... [Reply to Comments]

Actually Sis nak further course apa? Kena eloborate sikit...kalau tak...takleh lah den nak nolong :)

UiTM Di Hatiku...especially hujung bulan...gaji or gaji....hahhahah...

viruspadu said... [Reply to Comments]

lila,
master IT lor...

nn said... [Reply to Comments]

vp....TAHNIAH!....sori xdpt nak tlg cos xde xprience...huhuhuhu

tinkerbell said... [Reply to Comments]

congrats kak!
me pon baru nak hbs degree...
insyaAllah ade rezeki nak sambung...
all d best kak!

LiLaWaTi aB WaHaB said... [Reply to Comments]

Virus,

Selalunya Q dia:
1. Knowledge pasal UiTM itself
2. Kenapa nak further study
3. Knowledge pasal course yg diminta.

Itu generallynya la....kalau saya tukang tanyenye...hehe....
Anyway Good Luck & Be Yourself!

intanjameel said... [Reply to Comments]

Pada 2004 saya daftar course MScIT kat Uitm. Tak ada pulak interview bagai. Tapi saya ambik part time la. Bukan biasiswa ke hapa. Even masa tu baru 2 tahun kerja. Mungkin sistem dah lain ke hapa.

Good luck VP!

Faisal said... [Reply to Comments]

Kitapun nak janji2 jugak.... bole? hihi

applepie said... [Reply to Comments]

wahh..beshnye nak further study..bile arr turn saye pulak eh..

applepie said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
applepie said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
applepie said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.






Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^