Follow Viruspadu

Thursday, April 17, 2008

saya yang mengelat masa kursus

saya update ni kat dalam kelas ni,

cikgu betul-betul depan saya ni ha, en.hakes lak sebelah ni ha... gamaknya dok ngintai2 pc saya ni ha huhuhuhu

saya sebenarnya tengah sakit kepala ni, tadi ontheway ke sini pun saya tidoooooo ajer dalam kereta, tido2 ayam gitu, gamaknya kalu tido mati mau berdengkur bagai hahaha, x pasal2 ajer en.hakes amik video saya tido hiks, bukan leh caya sangat ngan mamat ni lalalala

kalu macam ni lah gaya saya belajar, sambil cikgu ngajar sambil ngelat, agak2 leh pandai tak ek...

hahahah sendiri mau ingat laaa...

sebenarnya saya ada snap gambar dalam kelas ni ha (sebenarnya bilik mesyuarat), tp dok hantar MMS ke email dari semalam tak sampai2, hampeh tul la...

saya hantar gambar ni, semalam malam, pagi ni baru masuk email tau, huhuhuh, trafic jem agaknya... tp mana gambar2 kat kelas ni yang saya hantar semalam petang ek... wahhh rugi duit la macam ni...

comel tak teddy ni... disebabkan tak dapat beli kamera kaler pink, gantung teddy pink pun jadi lahhhh...
Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

kecik said... [Reply to Comments]

boss..

rajin2 belajar tu boss..
anyway,mesti boss akan jeles dgn camera sony saye yg kaler pink kannnnn..

edrina said... [Reply to Comments]

VP,
concentrate..concentrate camana nak hack system company akak ni ekekeke...tadi beria2 bagitau nak godam katanya ekekeke...

Azura Ismail said... [Reply to Comments]

aik.... camna nin kursus pun sempat tenet lagik
baguih betul laaaaa

applepie said... [Reply to Comments]

mmg besh kalo time kursus ngelat..saye slalu buat..hahaha..vp, nanti cekidaut my page eh..nak introduce kedai english collection.. :)

ArELeEz said... [Reply to Comments]

comey la teddy bear pink tuh! secomey tuannye.. hik hik.. (puji ade mkne t'sirat nih! wakaka..)

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

gambar nica maner..? dah windu sama itu budak aar..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^