Follow Viruspadu

Friday, April 25, 2008

tag - apa yang ada di badan saya

aiseh betui ke tajuk tagnya mcm ni yer

saya pun ala2 ilang ingatan sikit... lalalalalalala

ok apa yang saya pakai hari ni... ewah... sila la kagum yer, hari ni saya pakai kebaya oren + itam

baju kebaya ini adalah baju zaman student dulu, sebab itu design out sikit, hahahaha... masa tahun 2000 punya baju, tapi material dia oklah kan sbb tahan 8 tahun tuuuuu... pandai tak saya jaga barang uols... ewah... ada jugak part nak puji diri sendiri tu kan lalalala

kasut pulak... ini kasut saya beli tahun lepas, kasut "girl fren", ntah bape hengget tak hengat... tapi yang saya igt kasut ni murah jer, 19.90 - 39.90 je kot hiks... mak lupa la nyah

jam ODM kesayangan saya...

tapi warna purple kan... sebab masa tu kaler pink dia cair sangat, so en.laloque cakap, alah purple ni pun ok what, ada ala2 pink sikit... ok2, saya amik yang ni jer... huhuhuhuh...
harganya RM399.00 sahaja... sahaja katanya kan, padahal sesak napas saya tgk harga dia hahahaha... yg penting bukan duit poket ku... ewah...

cincin omeh ini

lagi nak cerita...

cincin ini designnya sama dengan cincin tunang saya dulu, sejibik ok...

disebabkan semua barang kemas saya dicuri oleh pencuri yang masuk rumah saya dulu... so semua nya dah yilek la kan... so en.laloque telah membelikan satu lagi cincin yang sama... *HEPIIIIII*... harga dia saya lupa, kena tanya en.laloque

dan cincin bunga2 ini

juga en.laloque yang beli... (erm apa yg saya beli sendiri ek **** berfikir sejenak... hiks)

dan gelang2 ni.... lagik juga en.laloque yang beli

gelang batu, sakit gak tangan saya pakai gelang ni, tapi nak bergaya punya pasal, sanggup tak bukak ni... biar derita asal bergaya gitu hahahahaha

dan nametage...ewah

i kan keje gomen uols... harus la pakai... wajib okey

dan mekap2 saya lupa nak amik gambo...

yeee... selesai hutang tag yang ini

ada lagi kan tag yang saya belum buat kan... adeh... akan ku cubak usahakan yer

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

16 komen[s]:

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

cincin itu chantek..
hiksss =P

HAPPYIRFA said... [Reply to Comments]

salam..
aku ada sepasang baju kebaya yg butang dia camtu..masa mula2 keje dululah.pes time beli baju yg dah siap sbb selalunya mak aku jahit sendiri.(anak tkang jahit katakan).
eh jam tu mahal yer(maaflah aku x tau pun jam rupa tu mahal reganya)

Mak Su said... [Reply to Comments]

tajuk tag ini sgt saspen (suka cincin bunga tu, nampak ayu gitu)

NONIE AZIZ said... [Reply to Comments]

hahahaha....koser tau jeles mak tenogk cincin berbunga tu!!!

ita.itu said... [Reply to Comments]

baju dah cun..tp napa match kan jam kale purple vp..hehe..boleh je lah ek..layan jek kan

viruspadu said... [Reply to Comments]

iyra,
harus cantik hiks

happyirfa,
hiks, jam tu nape ntah mahal, tp kalu nak murah beli kat lelong.com

maksu,
tajuk harus la saspen2 hahaha

noni,
hihkhihkhik... sila menjeles yer

kak ita,
jam saya satu ni je la yang tinggal, yang lain semua rosak dah hiks... so purple pun purple lah

Princess Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

uiiii...lawa nah aaa cincin emas tuh
haiiipppp!!!
nnti cincin tawen z pon nk
yg ala² gitew ah

hikksss :P

TauruzMama said... [Reply to Comments]

sangat ayu giteww berbaju kebaya bagai..ihiks!musti cun melecun kan..
cincin iteww canteq..

Aien cute said... [Reply to Comments]

cantik cincin bunga tu... sesuwei ngan color baju. Sedondon pulak ngan gelang yang puan viruspadu kenakan. Wah! pandai brgaya.

Ahaks~

mummysyafie said... [Reply to Comments]

baiknya vp ni, kiter kerja gomen gak tapi tak pernah lah setia pakai nametag tau. pakai bila perlu jer..

Umi Mia said... [Reply to Comments]

cantik cincin tu..I like.......

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

jam tuuu.

jeles kite...tk pernah beli jam semahal itewww.

bayanggila said... [Reply to Comments]

Tumpang tanyer..akak keje kat n9 ke?

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

biar sakit asal chantik!!!! walllaaahhh

oli_ole said... [Reply to Comments]

cincin bunga oren tu cantik!!!

shalyafzan said... [Reply to Comments]

hahaha..yg len2 tuh cam mmg aksesori laa kan..tp tang name tag tuh.."terpaksa" jadi aksesori gak..hehe..

oooo...akak gomen rupenye u ni...hehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^