Follow Viruspadu

Thursday, April 10, 2008

Tahniah kepada Bloggers Bertuah itu

salam...

sungguh saya tak menyangka, begitu banyak komen yang saya dapat

yelah kan, kita semua hepi2 ajer ye tak, masing2 cuba nasib, mana tahu kene kan... hiks, seb baik saya x join hanto komen sekali, kalu x leh la saya menang hadiah jugak hahahaha... boleh ke sendiri wat sendiri nak menang hahahaha

saya pun daripada mood tak baik tu, terus asik tergelak ajer tau, baca komen lawak2 sungguh

ada yang komen... "byk sgt org dah komen..aku takyah komenla gini.hehehe"... ini bukan komen ke hahahaha... gelak guling2 saya kat opis tau

ada yang siap jampi2 hahahahaha

ada yang x bg orang komen lepas dia komen...

uols betul2 menceriakan hari saya yang sgt mendung itu tau

terima kasih uols...

dan saya tutup penyertaan ini pada jam 10.00 malam.

ok ini adalah pengomen pertama


dan ini pengomen terakhir


tahniah tahniah tahniah

tahniah sweetheart dan leeds...

~ saya masih menunggu alamat sweetheart

hadiah saguhati takde ye uols... hehehehehe,

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

15 komen[s]:

umie_adam said... [Reply to Comments]

wah dah ada pemenang dah..nmpk nya saya tak bertuah

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

akak pun tak bertuah...nicaaa..sian auntie...mama nica tak nak kasi auntie hadiah kan.....huhuh..

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

aiseehhhh....

tuan pengetua...bile lagi nak ade contest nihh???...

patik da x sabar ni nak jadi pengomen pertama dan terakhir...

hahaha...biasala...mak kan tamak..!hiksss!!!

Fenridal said... [Reply to Comments]

See Please Here

darling8tabby said... [Reply to Comments]

alaaaaa..tak menang...huk huk...

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

kak vp..sweetheart ckp kasik gift dia kat address saya ar..bleh bleh bleh..hahahaha

mummysyafie said... [Reply to Comments]

ala..saya selalu yang kurang bertuah tau..

kalau gi dinner pun..ada lucky draw..mesti number saya tak naik...ish..ish..nak mandi bunge lah

sweetheart said... [Reply to Comments]

wah terasa glemer la plak kan kat blog vp ni ahakss auw..
haip... wanie..nk kena ni..

Leeds Al-Malique said... [Reply to Comments]

yeyyyyy saye menang moto!

hikhik!

thanks so much kak! mmg bernas dan meriah dan original idea akak ni. bukan takat akak je happy, semua org pun happy.

terutama yg menang la. hehehe

NONIE AZIZ said... [Reply to Comments]

alalalalalalala...buleh la bagi hadiah saguhatiiiiiii...VP kan lawa, comel, baik hati....wakakakaka

wanza said... [Reply to Comments]

salam...i baru kat blog u ni. Menangis tersedu2 i baca pasal anak sulung u tue..masa anak i kena admit hospital hari tu coz cirit birit pun i tak sanggup, ni camnerlah ngan u kan...Al-fatihah untu anak u tue ek..nice to know u..i dah link u punyer blog kat i pnyer..

pearlEJ said... [Reply to Comments]

wahhhhhhhhh leeds menangggg!! syoknyaaa... hehehe..

aRa said... [Reply to Comments]

Tahniah pada yg menang...i terlambat la pulak nak join...Agagagaga...

zack_u said... [Reply to Comments]

ceh...
kte 2nd last ok...
patot kne wat adiah saguati...
wawawawa!
sgt frust smlm okey...

Ceera said... [Reply to Comments]

bodoh la ko z.u, atam komen 3 kali tau.. andak saje je tak kasik atam menanag....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^