Follow Viruspadu

Friday, August 26, 2011

Entry lama - 7 facts

Entry lama giler  21 Mei 2008. tapi rasa nak upkan balik

tag dari princess N la pulok, alah tag la yang senang2, ni tag susah giler nak mampos ni, poning kepalo den ni haaaa

7 facts bout me:
1. sgt diam kalau 1st time jumpa, dan nampak sgt sombong kalu 1st time jumpa, dan jugak tak byk cakap kalau 1st time jumpa (macam sama jer maksud ayat ni hiks), tapi cuba kalau dah berjumpa2 jer, ajer giler dibuatkan, lepas saya cakap, saya lagi cakap hahahaha
2. sangat susah nak saya memulakan perbualan, tp kadang2 kalau angin kus2 saya datang, tetiba friendly tak tentu pasal hiks...
3. lebih suka diam tgk orang bercakap daripada bercakap tak tentu pasal, "lebih baik diam seribu bahasa daripada berkata seribu dusta" wahhhhhh gitu
4. suka gelak, suka senyum,
5. saya suka pink, lepas tu saya suka putih, lepas tu saya suka coklat... paham?
6. walaupun saya tinggal di KL selama 25 tahun, tapi saya cuma tahu jalan nak gi paragon jer yang paling jauh... huhuhuhuh, gile bebal igt jalan
7. saya susah nak angkat phone kalau berbunyi, dan jugak lambat jawab sms, kecuali hubby saya jauh dimata, baru la enset tu akan melekap kat badan saya, sbb tgu dia call, kalau tak, saya sendiri tak tahu mana saya letak enset hiks

~byk lg pasal diri saya, sikit2 dah yer... tp dia mintak 7, saya bedal 7 jelah, kang over lak kang

7 valuables 'thing' for me :
1. en.laloque
2. anak2 saya
3. family dan adikberadik saya
4. rumah saya
5. kembara dan viva dan next2...
6. surat2 chenta dan hadiah2 yang en.laloque bagi dedolu
7. komputer dan tenet dan blog saya

7 enjoyable/'dreamable' thing for me :
1. anak lelaki hiks...
2. bercuti di korea
3. sambung belajar
4. hias rumah saya dengan gaya english style + pink karer
5. cat kereta kembara kaler pink lor
6. dapat naik pangkat hahahahaha sbnrnya nak naik gaji jer
7. nak duit datang dari langit... hiks

7 first time in my lyfe :
1. duduk asrama di UUM ... yahooooooooooooooo... syoknya dapat keluar... hahahah giler keji kan, orang lain sedih2, saya hepi nak mampos
2. masuk sekolah, saya tak sekolah tadika, terus sekolah rendah darjah satu, so memula masuk saya jadi pelik tak hengat, apsal semua orang dah kenal antara satu sama lain ek, jadi saya duduk jer tgk orang main2 lari2, saya duduk kat tempat saya jer, huh sedihnya... lepas tu baru saya tahu wujudnya sekolah tadika,
3. beli enset pakai duit ptptn hiks... alah enset baling hanjeng dulu tu lah,
4.menggeser kereta orang kat parking lot sama ngan kaklang kat shah alam hihihihih
5. dingorat orang pada umur darjah 1, ewah...
6. beli kereta sendiri pada umur 24 tahun, wah vangganya
7. ada rumah sendiri pada umur 28 tahun


7 things that make me sad :
1. kalu merajuk en.laloque tak pujuk
2. orang tinggikan suara
3. penat2 buat kerja, orang lain lak ngaku
4. orang ngumpat / kutuk belakang, tp depan baik je
5. kalau orang2 tersayang sakit
6. kalau kena sound / marah / perli
7. merindu en.laloque nisa alesha

7 lucky person 2 be tagged :
tiada... ke ada sape2 nak wat?

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

anne said... [Reply to Comments]

bagus jugak tag ni...banyak info dapat tau pasal vp:-))

:: pRincEss_N :: said... [Reply to Comments]

maceh...maceh....pasni N nk TAG lg bole?? act...da pnt da tag2 org tao...

newrin said... [Reply to Comments]

aduhhh xtahan bila baca zaimah cuma tahu jln g paragon hahaha

dah lama x g paragon :) apa la jadi kat situ

Suliana said... [Reply to Comments]

byk2 yg sy dgr ialah kak jemah mmg pndiam :-)slmt hari raya kak jemah :-)

wildcutecat said... [Reply to Comments]

7 facts about me yang no 1- 3, memang sama macam saya. ^_^. sy lebih suka diam daripada bercakap tah hape2 dan tak ramah pengguna juga sebab tetiba blank tak tau nak cakap ape dengan orang. huhu

lily lotus said... [Reply to Comments]

seronok baca :) ok dah banyak tahu pasal kak jemah, haha tetiba

~Yiang As Ever~ said... [Reply to Comments]

kak jem, akak lupe anoi!!!!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^