Follow Viruspadu

Wednesday, May 28, 2008

alahai... seb baik dah kawen

apsal masa zaman saya kawen dulu saya tak jumpa baju ni... cisssssssss!!!!

geram geram geram... kalau saya beli baju ni, agak2 kalau saya nak pakai punnn... nak pakai masa bila ek, wat rugi la pulak, lain la kalau saya ni artis ker nak pegi anugerah bintang populer ker kan... lalalalala... ini setakat gi jusco ajer... giler apo! huhuhuhuh...

erm tekanang2...

**ceera tgh mood nak tunang, tp saya yang lebih2 xcited hiks**

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

13 komen[s]:

that`s girl :)) said... [Reply to Comments]

kawen mmg dah :) tp x bermakna hanya boleh sekali bersanding? last yr, kat kg sy ade majlis kesyukuran, ngupe2nya, ade pasangan yg agak berusia, bersanding lg sekali!!! nk tau bj ape yg dye pakai? bj yg dye pakai last yr adalah bj mase diorang kawen dulu. siap ade silat bagai... so sweeet kan!!!!! yg lelaki tu siap pakai tanjak lg, haishhh mmg best la! ade lagi satu pasangan, every year diorang sambut anniversary.... tp len ngan diorang, bila tiba je annivrsary, the male n female akan buat hantaran cam mase kawen2 dulu, yg part paling best tu..... diorang hias bilik tidur cam masa malam pertama tu...... so nice kan!!!! konklusinya, u just do what u wanna do =) asalkan hati kta puas... x salah tu... hihi... ohh lupa nak ckp lg, u`ll be soooooooooooo nice in that clothes!!!! piky! sweet as uuuu ,sis!

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

xper..xper...numpang glemerr ceera sket..amek seri die...hahaha...cnfirm ceera ngamuk..pnyer laa die mjage keserian die mggu neyh...skali dtibai oleh andak nyerr...

angah said... [Reply to Comments]

atam melangkah 2x bendul tu..so dua sepersalinan.. satu u abg long.. satu lagi aku!!

sweethOneY said... [Reply to Comments]

wahh
akak,meletups la baju tu =P
dh kawen pon leh melaram ape..

hiks,pki baju tu wat pegi perjumpaan club =P

Nikli said... [Reply to Comments]

heheh..
bole naik pelamin kali ke2 laa sama itu enchek laloque
:D

Being Normal said... [Reply to Comments]

ahhh, how i wish i have the body to pakai all that

yun said... [Reply to Comments]

kat mana ni? leh usha..mana la tau kot sy leh pkai time kawen sok hehe.suke pink gak tau

mama ranggie said... [Reply to Comments]

aku tau kat mana ni..

jusco tingkat 2 kan!

hehehe...

starstar said... [Reply to Comments]

bole aje klo nk pkai..
sewe,pas tuh tgkp lar gmbo studio 2..
ajak inchik hubby sekli..
mesti cunnn..

Ceera said... [Reply to Comments]

dulu memang takder eks.. kasihannnnnnnnnnn...

Faina Arisya said... [Reply to Comments]

ala zaimah.. beli jerk baju tu.. pakai masa ceera bertunang nanti.. baru nampak vogue!... bagi confius sikit kat rombongan meminang.. sapa gerangannya yg nak dipinang??? huhuhu...

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

blasah je mamh, pakei masa adik tunang(hehehe overshadow tau) ataupun masa dinner jabatan kaa.. leh menang baju terbaik gittew.. :)

Kakakdegil said... [Reply to Comments]

canteknyerrr yang pink tu..
sangat laaa..
naper time nak kawen dulu tak jumpa baju ni..

sedeiii... sob sob







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^