Follow Viruspadu

Thursday, May 08, 2008

Blog Idola saya


TUN Dr. Mahathir Mohamad, Prime Minister of Malaysia 1981 - 2003

Jom kita terjah... Saya sangat suka baca pendapat dan pandangan beliau :D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

Lestat said... [Reply to Comments]

http://suaramelayumuda.blogspot.com/2006_08_01_archive.html

clickla link tu...takpun copy n paste letak kat search bar tu ye..

Tun M memang aku kagumi.

m i n e r a l . . . said... [Reply to Comments]

sy dh baca....br beberapa entry, hits mmg dasyatsss

rasp said... [Reply to Comments]

1st day je hits dia dah meletops kan... hebat lah..

mummysyafie said... [Reply to Comments]

dier ada blog ke? best gak ni

Rahayu said... [Reply to Comments]

saya pun sependapat,kan ke best klu die stil jd pm

IdaShah said... [Reply to Comments]

mmg pendapat n pandangan dia bagus. walopun kdg2 agak sinis

UmiHannan said... [Reply to Comments]

he's my idol

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

akak pun sukaaaaaaaaaa..suka sangat-sangat...windu aar kat Tun nih....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^