Follow Viruspadu

Monday, May 12, 2008

cuti

yiippiiiiiiiii

hari ni ngan esok saya cuti

kenapa saya cuti?

takde ape, saya saje cuti hari isnin, takde plan nak gi mana-mana pun, saya cuma duduk rumah ajer. sebenarnya saya nak apply cuti esok, hari selasa bersamaan 13 Mei,

kenapa 13 Mei?

erm... takpelah... nanti2 sok saya stori kenapa ek...

so alang2 nak amik cuti hari selasa, saya amiklah hari isnin sekali, senang...

nisa saya hantar juga kat nursery, kesian pulak kalau dia lepak ngan mama kat rumah, kat rumah takde ramai kawan2, so kang dia takleh nak main2, boring pulak dia nanti, lagipun nisa sangat takut kalu tinggal berdua, dia nak peluk dukung je nanti... jd yang terbaik hantar nursery...

oh, saje nak eksen, cuti saya tahun ni ada 25 hari lagi okey, dah amik 2 hari ni tinggallah 23 hari lagi, banyakkkkkkkkkkkk tu... en.laloque... jom gi holiday lagi nak? hahahaha

ok, hari ni saya cuti, so uols nak berapa ENTRY hari ni? hahahaha...

UPDATE
hari ni saya letak banyak entry tau... so stay tune, rajin2 refresh yer :D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

14 komen[s]:

sweetheart said... [Reply to Comments]

nk wat kenduri ke 13 mei..

nn said... [Reply to Comments]

wah...wah...sonoknye dia bercuti...xpe...selamat melepak di rumah....besok nak wat kenduri ke?

izawani said... [Reply to Comments]

Akak pun cuti hari ni, nak uruskan permit maid. Akak tau kenapa VP cuti...

edrina said... [Reply to Comments]

esok genap 2 tahun arwah alesha pulang ke rahmat Allah yer vp. Al-fatihah utk arwah Alesha. Jgn sedih2 yer vp insyaallah arwah tenang di sana.
Vp since coti2 ni sambung la u pink my heart tu. :-)

newrin said... [Reply to Comments]

alahaiiii seronoknyaaa cuti byk... nak cuti jugak!!

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

ha'ah.. kita pun tahu gak sebab apa... 2 thn lepas saya turut mentangisi pemerigan arwah, walapun masa tu kita tak sempat bersua muka lg... dan hari tu juga merupakan hari yg sepatutnya saya nak dtg melawat arwah di hospital tuanku jaafar, tak sangka pagi 13 may tu arwah mengadap penciptanya...~al-fatihah~

zareina said... [Reply to Comments]

salam n pg..
Al-fatihah utk arwah Alesha...
Yehaaaaaaaaaaaaaaaa.... akk suka akk suka.. manyak2 entry tau vp.. hek3..

...$weE+ 666... said... [Reply to Comments]

eh cemana bleh sama dgn hotmama ni? huhuhu... exactly apa yg zz nak tulis. 2 tahun lepas mmg nak dtg visit arwah, tapi Allah lebih menyayanginya... al-fatihah... tak smpt jumpa arwah, smpt jumpa mmah & nisa pun dah membayar seribu kekesalan di hati saya... alhamdulillah... tak sabar nak jumpa korang may 19 ni, jadik kan?

hepi mother's day dearie! *hugs*

oli_ole said... [Reply to Comments]

al-fatihah untuk arwah alesha...

mama ranggie said... [Reply to Comments]

selamat hari ibu ye yang!

imz said... [Reply to Comments]

g mana ni..mesti ada something spesel ek..!!!

ArELeEz said... [Reply to Comments]

jeles tahap gananz nih!
huh!

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

perh, ni yg wat jeles ni.. igt nak je plan nak mc ari ni, migrain tuuu.. sekali boleh lak app service tak up lepas PM.. tensen.. sib baik ader blog pink nie :)

sweethOneY said... [Reply to Comments]

wah3
ayat berlagak ok kat bawah tu =P
jap2 nak kire bape entry akak hr ni..hihihi







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^