Follow Viruspadu

Friday, May 09, 2008

entry khas untuk en.laloque

cheh cheh cheh

mcm la entry jiwang2 kan

takde lah, tadi saya rayau2 blog, tetiba ternampak la faizah wat entry murtabak
kijam kijam kijam, ini semua salah faizah hokeh hahahahaha... ampun2... tiba2 kene salahkan lak kan... hihihihihi...

betul la, lepas ajer tgk gambar murtabak tu tetiba tekak ni macam menggila nak makan murtabak, yok betul la... nih dok terkenang2 murtabak ni... adoiiiiiii

papa jom la petang ni kita gi beli ek

sape duk seremban? hari jumaat ada pasar malam kat area mana ek? nak gi terjah la

maklumbalas anda sgt saya hargai... huhuhuhuh...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

19 komen[s]:

naidanish said... [Reply to Comments]

setahu akak kt seremban ari jumaat pasar mlm kat area ampangan (bangunan flat UDA).. hehe asik ngidam je nih? nisa nk dpt adik ke

Mak Su said... [Reply to Comments]

kat ampangan?

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

mahh oo mahhh!!
alahaii ciannn!!
muakakakakakakakkk meh bykgkan aku dok guling2 sambil makan murtabakk nehh!!

kalo dekat dah lama aku anto kan tauu..ni apekan dayee den kek london ler katekan kan kan..hehehehe

laloque said... [Reply to Comments]

ok... balik kang kita singgah pasar malam ampangan

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

kalo balik dari putrajaya... leh singgah kat bukit mahkota... ada pasar mlm hari ni.. sedap gak murtabak pakcik kopiah ngan makcik tudung labuh tu.... ayooo ngidamkah

sweetheart said... [Reply to Comments]

esok harus n3 murtabak kan...

umie_adam said... [Reply to Comments]

ish jgn tak dicari sat gi kempunan meleleh air lioq..hehe

imz said... [Reply to Comments]

BTOL..NT DH MKN MURTABAK...JGN LUPA MASUK DLM ENTRY

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

sedap tu murtabak... paling best setakat ni murtabak pasar malam kampung baru...murah tapi tebal dan best !

jgn lupa kami kalau makan murtabak malam ni...

rasp said... [Reply to Comments]

kat seremban tak tau la bila pasar malam, tapi kat umah i malam nie.. murtabak dia leh tahan sedap. *ihiks*

meen said... [Reply to Comments]

laa haii..kita plak yg terliur n teringin murtabak baca entry ni hihihi

:: pRincEss_N :: said... [Reply to Comments]

ader pasar malam...kt uma N...kt BANGI...hehehehe~ larikksss....nk jgk murtabak....yummy!!!

risanur said... [Reply to Comments]

kesiannye dengar keluhan mah ptg2 gi nak makan murtabak...

kalu dia sendiri tunjuk makanan, kita kat sini meleleh air liur jugak la...nak gi cari murtabak jugakla...nak ikut mah..jgn mare...

AKO said... [Reply to Comments]

Salam VP,

VP tak nak pakai shoutbox mcm mama ker??? hehee...
pssttt lupa nak tanya, sban dok area mana eh?? Kita slalu gak blk kg kat rembau.. ;)

IdaShah said... [Reply to Comments]

murtabak masa bulan pose rasa best sgt

ija said... [Reply to Comments]

mmah ko ajak abg lalok g PMC..haha..

green apple said... [Reply to Comments]

series beb, aku baru teringat ada sejenis makanan bernama murtabak.

selalunya aku ingat benda ni masa pose je.

tetiba ada idea nak beli apa jap lagi.

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said... [Reply to Comments]

jln2 cr makan...pasar malam...
isnin - tmnn rasa sayang dpn giant
selasa - tmn tuanku jaafar & ampangan
rabu - ontah...x sure
khamis - tmn seri mawar
jumaat - ampangan
sabtu - tmn marida
ahad - pekan senawang

teral tak akak??

shalyafzan said... [Reply to Comments]

alahaiii...

bestnye laa kat mesia tuh..kalo teringin ape pon bleh cari..huhuh..

kalo kat sini..hhmm..harapan laa..

isk..isk..post sket bleh murtabak tuh??hehehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^