Follow Viruspadu

Monday, May 12, 2008

Episode 8: u pink my heart

ehem2...

inilah weols punya first dating tau...

sebenarnya saya dan en.laloque sekadar peneman kepada c.modek dan a.ganu... depa ni nak jumpa2 pun malu nak teman2 bagai hahahhahaha... terpaksa la weols teman... , saya kan kawan yang baik... ewah

tengok nak amik gambar pun jauh2, ape ni saya pulak kene duduk tengah2 ni? hahahahaha...

oh dorang sekarang dah kawen ok, dah beranak pinak dah, bahagia hendaknya yer... :D

weols jenjalan kat the mines, kat klcc hahahaha mcm bodoh je masa tu

(sori gambar gegar, malas nak scan balik)

siap pegi zoo negara lagi hahahahahaha sila la gelak

pegi zoo ni permintaan en.laloque sebenarnya, sebab dia tak pernah gi zoo, layankan ajer

c.modek harus la jalan berdua ngan pacarannya, saya lak terpaksa la jenjalan ngan abang laloque kan... hahahahaha kelakarnya masa tu, lucu giler, memang saya selalu borak2 dalam phone, tp borak2 face to face buat saya malu2 kucing ok, saya termalu2 macam saya pulak yang berchenta hahahahahaha

masa ni kan uols, saya dah tersuka ngan en.laloque sebanyak 50% tau... wah sangat bahaya masa ni, yelah saya kan sedang ber"kawan", so tak sepatutnya perasaan ini ada kan, tapi saya betul2 tak dapat kawal diri saya dari menyukai dia... how come aaaaa...

bersambung...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

14 komen[s]:

edrina said... [Reply to Comments]

VP, akak kenal sangat ngan ganu ni..kami satu ko-k sukan balapan hihihihi...

viruspadu said... [Reply to Comments]

wah akak kenal ek, skrg dia kat kedah nun

nizafauzi said... [Reply to Comments]

akak vp...episode 9 bile ek?? ekekekeke..x sabar la pulak..selama ni dok jd silent reader je.. :)

laloque said... [Reply to Comments]

alaaa... naper bubuh pic nie... nampak cam penagih pulak, kurus kering

Kak Piah said... [Reply to Comments]

hik..hik.. best gak sesekali tekenang kali petama bedating nih kn? kn? cepat2 sambung.. kakpiah teruja nk baca nih..

cendawanintim said... [Reply to Comments]

lor, hari nih buat la episod u pink my heart sampai abis...2 ari kan cuti...

sangat syiok baca nih...

muadzlife said... [Reply to Comments]

oooww masa ni ar chenta berputik mutik yee

ArELeEz said... [Reply to Comments]

double date tuh!
siap gi zoo lg! hiks..
menarik sungguh p'datingan kalian, ek?! ahaks...

zareina said... [Reply to Comments]

alahai alahai alahaiiiiiii...kn setakat ni jerr... tgh teruja nih heehhe suspens!!! tol!!

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

bukanke ader gamba dia masa g lata hijau utk perkelahan bebudak olahraga.. hmmmm nanti kena check balik gambo lama neh...

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

hikhikhikhik...
suke la pulak baca kesah ini..

ahahaha... ngedate x rasmi kan.. besttt =)

cepat2 next entry episod chenta neh.. sgt menareks =P

imz said... [Reply to Comments]

wah..kenangan lama mengusik jiwa..!!!

angah said... [Reply to Comments]

muka dua2 couple Suci lgi tu!!!

muni said... [Reply to Comments]

salam..arini 1st time aku bukak blog ko.rupanya dah lama ko x updte fp n nampak sgtla aku ni dah lama tak mengaktifkan diri dlm tenet ni.sejak menjak mengandung anak ke 2 ni mmg malas tahap cipan nak bukak emel.tiap2 bln free ja aku bagi duit kat tmnet. alamak..malu bangat aku nih.awat pi letak gambar aku yg comel ni.hhehe..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^