Follow Viruspadu

Monday, May 19, 2008

ikan ni kalau goreng sekor pun jadi lah

tak puas la tgk ikan2 kat taman hari tu... so lepas main layang2 tu weols beli roti untuk bagi ikan makan, alah roti tu satu paket singgit yo... roti yang dah keras2 tu...

hari tu dok tgk orang bagi makan ikan, so kali ni dapat merasai bagi sendiri, seronok sgt laaaaaaaaa... rasa mcm puassss sgt tgk ikan2 ni merebut2...


tengok2... ini kan, kalau dapat sekor pun jadilah, kalau wat goreng ni, makan berdua konfem tak habis punya..........

yumi yumi... tetiba teringin nak makan ikan bakar kat umbai melaka la pulak...

papaaaaaaaaaaa jom nak tak... kita makan ikan bakaq... sedapnya... terliur plak bila igt

ok jom layan video ni, tgk ikan dia besor2 bagak ok



besttttttttttttttt sgt

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

sukenye tengok ikan2 tu vp.. akaknye seme dah goal sbb balckout masa petir habish empat-empat pump air dia seme out.. huhuhuhuhu, sedey tengok tiap2 hari ikan besar2 lengan tu terkorban...

hUmmY said... [Reply to Comments]

ini mcm mama je yg tlebey eksaited tgk ikan!

hahahahaha!

Being Normal said... [Reply to Comments]

Nak ikan bakar gak...

Anyway, my hubby dok nego nak ada kolam ikan kat our new house though I don't think so!

Being Normal said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
Nikli said... [Reply to Comments]

wehh.. ikan apa nihhh..
mcm ikan mas saja...

masuk ke tekak makan ikan nihh..
*konfius...

arsaili said... [Reply to Comments]

salam..best tak makan kat umbai?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^