Follow Viruspadu

Wednesday, May 28, 2008

kebaya for me

dah lama giler saya tak beli kain buat baju sopan... hari2 gi keje dokkkkkkk ulang pakai baju yang sama... naik muak baju2 tu, "lepas aku... aku, lepas aku, aku lagi...", kata baju itu... hiks, memahami betul saya muhahahaha

saya kan, kalau beli kain baju kurung ke kabaya ke ape2 ker, kalau bukan nak raya, kirim salam la nak beli... tp disebabkan kerja ni memerlukan saya pakai baju kurung, so kene la beli jugak... ecececece... mcm kesal sangat ajer bunyi nya :P

jeng jeng jeng

dan kini saya telah berjaya merembat 2 helai kain... yang ni...


dan yang ni, simple jer, buruk pun yer jugak, tp takpe kalau buruk takde la sama ngan orang kan hiks... apa punya formula saya pakai ni hiks


dua2 saya nak wat baju kebaya... wahhhhhh perasan kurus la tu hahahahaha... takpe la bukan senang saya nak kurus kan, so gunakan peluang yang ada nak merasa pakai kebaya, lalalalalaalala... kang kalau dah montok balik kang, sedar2 la diri pakai la balik baju kurung biasa tak pun pakai ajer baju kelawar hahahaha

jd kepada uols semua, sila jgn beli kain sama corak ngan saya... oh khamis ni nak gi anto jahit lah :D

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

14 komen[s]:

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

hoyehhhhh,,,

saya pengomen pertama...

ade hadiah x?

:D

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

terlupe pulak...

contest da tamat lama dah ekk...

hahaha..

alamak...terlebihhhh pulakkk !!

:))

imz said... [Reply to Comments]

KEBAYA...CUN KALU VP PAKAI KEBAYA...

mummysyafie said... [Reply to Comments]

apa yang saya perasan..semua nya PINK kaler..hihihihi

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

nak wat kebaya apa ni? kebaya biasa, kebaya labuh, kebaya singkat, kebarung... hehehehehehe, banyak nak pikir tu... tapikan akak rasa kalo vp beli kebaya ala2 jawa yg kain ada renda dan pakai nagan kain batik tu misti sgt sweet tau..

Ceera said... [Reply to Comments]

andak mana leh gemuk balik, andak kan dah jadik duta, auwwwwwwww... hahaha

Aleeya said... [Reply to Comments]

waaa dah beli baju raya ker, opss nak pakai keje ek, biasala kita gomen kan zaimah mesti kena byk baju kurung/kebaya kan..nak wat caner(he he nada kesal gak bunyinye nehhh)

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

N x reti nk pilih kain wat bj...ibu je sll pilihkn...hohohoho....sis vp pkai kbaye...auwww...

Y u Z z 9071 said... [Reply to Comments]

cantik..cantikk

rasp said... [Reply to Comments]

vp, org slim melim cam u leh le buat kebaya, jeles i u :D

edrina said... [Reply to Comments]

vp,

dua2 canteks..tapi akak paling suka yg simple tu :-)

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hee..siap pesan jgn beli kain sama tu =P

nnt dh jd kebaya tnjk taw =P

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

dedua cuantek la kak..
but i like yg simple tu..
lagi cuantek!!! hehehe

anyway kak tq ek..betulkan nama itu..
hehehhe

ArELeEz said... [Reply to Comments]

dua2 pinky! mmg pink lover sungguh2nih!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^