Follow Viruspadu

Saturday, May 24, 2008

keletihan yang amat

saya baru sampai rumah

kepenatan yang teramat

dari pagi bangun kelangkabut, sarapan, beli ikan kambing daging ayam, siap2 baju 3 beranak, susu dan keperluan nisa, kelantang kelentung... vrommmmmmmm pecut ke ladang buah naga

nanti saya stori the mori yer

tgh charge bateri kamera ni ha, lgpun nak layan konsert akhir AF ni...

wahhhhhhh rasa2 sape juara ni ek, saya teka stacy... uols?

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

...$weE+ 666... said... [Reply to Comments]

saya teka NUBHAN, aci tak?
ahaks!

walaupown rasa mcm susah dia nak menang, tp tak kiraaaaaa gakkk... sbb sore dia sodap! mersik gemersik menusuk jiwa menyelinap berdesup! muahahahaha...

pendek kata, goreng pown sodap! ;-)
protege, kita bet nak?!!! *wink*

rasp said... [Reply to Comments]

saya teka rasp.. oppsss.. masuk list ke.. alamak terlebeh sudaaa

hUmmY said... [Reply to Comments]

stacy gak!

go go!

hihihiihi~

...$weE+ 666... said... [Reply to Comments]

alamakssss kalah bet sudaaaaaaahhh!!! muahahahahahahahaha...

erkkk, actually dah agak dah stacy menang sbenarnyer... saja jerkkk!!!

cayalahhhhhhhhh!!!~
(nak jugak tagline tuh! ahaks!)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^