Follow Viruspadu

Wednesday, May 28, 2008

lagi di siaran nona

tet tet, saya dapat sms dari puteri satu,

"salam..mah tengok nona x brg2 vantage lawa"
"Ala x tgk la kak kita kat luar ni"
"Alahai. Lawa giler mah. Dah la byk lak tu, penuh satu umh. Boot vantage mcm mah punya pun ada.. Umah dia english style. Lawanyeeee..."
"Ye ke adohai, ruginya, xpe nanti sy tgk kat website tv3 jelah"
"A ahkan.."

apa lagi, teringat terus saya bukak......... pehhhhhhhh giler weiii cantik

di minit 0.27



perhhhhhhhhhh koleksi vantage dia leh buat kedai okey... eeeeeeeee mula lah saya berangan okey... na lawa giler kan

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

gile cantik.. sure anak2/budak2 kena main jauh2.. skali jatuh pecah... mate sure terjojol kuar!!!!

Y u Z z 9071 said... [Reply to Comments]

takkan berangan je..

jadikan impian satu kenyataan

zareina said... [Reply to Comments]

hahah kelako komen en laloqe...
yer lah vp time akk tgk nona tu.. tewos tingat kamu n fiana...
mmg cantik tak heingat koleksi vantage tuu..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

harus beli lagi mah...tambah koleksi...kat amp point ri tu akak terserempak ada kedai vantage...baru lagi rasa..sebab dulu tak de..harus sesekali kena terjah tu mah...adeeehhh...kena lentuk kat Yon aar pas ni...wekekke...

oli_ole said... [Reply to Comments]

cantiklah...
tunggu saya ada rumah sendiri dulu...
saya pun nak collect vantage...
hari tu saya termasuk kedai vantage...
mata saya terus jadi blur...
hati berkobar-kobar nak beli...
tapi nasib baik duduk rumah sewa...
tak beli sayang pula...so kena beli somtehing juga...
tulah yang beli untuk zaimah...
ole-ole yang muarh aje...tersangat-sangat murah...

umie_adam said... [Reply to Comments]

emah..kalo umah awak jd camtu satu hari..takut saya nak bw si ajik tu pi sana..kang buatnya dia tersentuh 1...mati oo heheh

dasat betui la pengumpul brg2 english tu...kagum saya

shiemz said... [Reply to Comments]

Patot la puteri sukor benor tgk vantage kat ampang point ghitu... ghupanyer kak vp pun suker yek.. huhuhu... pakat2 ghumah mcm english style ler... ada stylelah~!

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said... [Reply to Comments]

vantagee...cayalahhh...

meen said... [Reply to Comments]

ha ah la VP..masa tgk nona hari tu kan..macam otomatik plak teringat kat tuan punya blog VP ni yg gila vantage hihi..tapi mmg lawa sgt2 collection dia tu..macam terjatuh chenta jugak la saya

hUmmY said... [Reply to Comments]

mmg cantikla!

sy pon buntang mate tgk!

ekekekeke~

angah said... [Reply to Comments]

mmah.. aku ada sms ko pasal nona ni la kat ko.. tp aku lupe.. hikhik.. ko ngan tepon ada masalah kan?? miahahaha!!

deans003 said... [Reply to Comments]

jom join biz ceramic club-Vantage
my website
http://jutawan-vantage.page.tl

hq website
www.ceramicclub.net







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^