Follow Viruspadu

Thursday, May 22, 2008

lagi kereta pink

email saya dapat dari kak rein, dia attachkan sekali gambar2 kereta pink2 ini...



saje nak share ngan uols semua

adusssssssss... bila la agaknya dapat cat kembara saya ni ek... ohhhhhhhhhh duit, turunlah kau dari langit terus masuk dalam rumah saya fuhhhhhhhhhhhhhhhh, hembus kiri, hembus kanan, sambil pejam mata rapat2... wahhhhhhh manderem lagi nih... hahahahaha

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

17 komen[s]:

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

la hai..pink lagi...mah..mah..tapi pink memang sweet...sweet sesangat..

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

mmg pecinta pink sungguh la... hari tu pun nengok keta owang tu.. perghh.. leh tahan la kepink'an nyer kat dlm keta tuh... hihihi

idayusof said... [Reply to Comments]

viruspadu,

kite pon suke pink karer. jangan jeles sebab kancil i dah kaler pink. hikhik.

Babe said... [Reply to Comments]

saya pulak nak transform kembara saya jadi lembu.

interior je bar dapat kotak tisu itam putih heheeh:P

UmiHannan said... [Reply to Comments]

kelako btl la cik mah kite ni.siap mandrem duit turun dr langit tu...kalau cik embun dpt duit free2 mcm tu,cik embun nak cat kete cik embun kaler ijo.

mama ranggie said... [Reply to Comments]

perghhhh.....

pink ko!

sure hubby ko x nak naik mah!

kuang3x...

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

wahhhh sangat pink keretea itu.. hmm buat la competition The Pink Queen... I pasti vote vp ;)

Leeds Al-Malique said... [Reply to Comments]

tomei macam akak!! kalau keta akak cmtu mesti lagi tomeiiiiii

broken_nigina said... [Reply to Comments]

ala..
kiutnya kete.

Ayu said... [Reply to Comments]

sabo aje laa :P
tapi mcm lawa juga eh pink :)

hUmmY said... [Reply to Comments]

hehehe!

ni kat uia ni!

ade lg kete pink lg santik dr tu tao!

hikhik~

Heartless Devilish said... [Reply to Comments]

aduhhh...pinky!
aduhhh...miakakaka...
i ada cherry pinky :รพ

:: pRincEss_N :: said... [Reply to Comments]

aaarghhh...menggilerr tgk kete PINK itu...bile viva ai nk btuka jadik PINK neyh...tggu sponsor thebat...sape ekk y sggup??

ArELeEz said... [Reply to Comments]

blajar ngn degawan, ek mandrem tuh! wakaka..

cik anum (^_^)' said... [Reply to Comments]

eh eh.
2 pic atas tu keta kawan saye
die yg pakai spek tu
heehee :D

myasefia said... [Reply to Comments]

astaga chanteknyer keter yang pink pink karer ittew!

Owner said... [Reply to Comments]

aduss..
cumilnya..
brapa la dia habis utk makeup kereta nih..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^