Follow Viruspadu

Thursday, May 22, 2008

IDOLA ku

beliau IDOLA saya... bila saya baca blog beliau ajer, hati saya sedih...

ini saya copy dari blog en.laloque

Kenapa Diusik Negarawan Itu


~Saat bersama Tun Dr. Mahathir


"Sentap betul hati aku bila mendengar negarawan agung negara umum untuk keluar UMNO. Bukan soal keluarnya beliau dari UMNO yang aku risaukan, tapi kenapa bertubi-tubi beliau dimaki, dihina, diceca. Sapa mereka untuk memandang hina anak melayu agung itu?? Menitis air mata aku bila baca nukilan beliau di blognya... www.chedet.com"

"Jangan nanti bila beliau sudah tiada... baru meraung2 mengenangkan jasa-jasa beliau. Memang hakikatnya, seorang negarawan agung sepanjang hayatnya tidak dihargai... Sesungguhnya, tiada anak melayu sehebat beliau... Tun Dr. Mahathir b. Mohamad"


~Moga Allah Merahmati Beliau


antara petikan yang saya copy...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

nanonano said... [Reply to Comments]

sy sokong 120% che det !
ai luv yu
:)

edrina said... [Reply to Comments]

eh itu yg ketepi sekali dlm gambo che det sign memorandum ker apa tu..en.laloque tu kan? Best ek dapat jumpa org2 besar ni :-).
Apa2 pun i love che det!

Ceera said... [Reply to Comments]

atam sokong tun.... atam soka dia.. =P

imz said... [Reply to Comments]

saya mmg minat dia sb dia org kedah...heeheh

eliyashaka said... [Reply to Comments]

kat TV3 dia ckp..dulu org salam cium tgn dia..skrg takda sapa nak pertahan dia.i lurveee dr m so much!!

laloque said... [Reply to Comments]

edrina... aah! gua la tu... slim kan dulu... hahaha

xbyk gambar yg ade, maklumlah tgh bertugas gitu... gambar2 tu pun sebab official cameraman bagi, tak pun photoghaper akhbar yg kenal2 kirim anta.

Ct eLLy said... [Reply to Comments]

ye la cedih kita tau!
kita pun ade buat n3 pasal TUN ari nie .. (mcm berjanji pulak)

darling8tabby said... [Reply to Comments]

akak pun sedih ...hidup che det!

green apple said... [Reply to Comments]

babe,

thanks for the Tun's link.
Now I have sumthing goodto read to make my day...:)

Hidup Tun!!

Mamposla saper nak kutuk pun, wa tak kisahhhhh. Tak luak pun, kan?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^