Follow Viruspadu

Thursday, May 29, 2008

Nautica vs Rush

ehem.... hok hok hok (terus tersedak)

verangan okeh.... yelah harus berangan dulu kan... mana lah tahu kan kan kan...

kan papa kannnn........ terus lentok2... manja habis la konon lalalalalala

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

17 komen[s]:

atty's said... [Reply to Comments]

insyallah ade rezeki tuu

KV said... [Reply to Comments]

nautica la kut sbb rush toyota dah hentikan pengeluaran dia. Ekeke. Tu pun kalo tak silap infomasi.;P
beli jgn tak beli!

mama ranggie said... [Reply to Comments]

jom lah kite sesama bodek hubby ek!

aku dpt avanza pon dah ok lah mah...

hehehe...x mampu nak pakai rush ni...

s&d said... [Reply to Comments]

just wanna say hi..:) suka baca ur blog..

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

amin...

leh lah tumpang naik yer..

rasp said... [Reply to Comments]

bila guna kete baru, jgn bagi tumpah air ikan tau..... hilang bau kete baru.. oppsss lariksss..

laloque said... [Reply to Comments]

amboi... mentang2 dah pi survey tengok nautica ngan rush hari tu... nak trade-in kembara dia... terus cita2 nak pink-kan kembara ilang ek... hahahah

muadzlife said... [Reply to Comments]

tapi rush derang kata underpower...

tak taw ler..hiks

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

garuk kepalo la en laloque... :)

Mama Mya said... [Reply to Comments]

salam.. zaimah lama x mengomen kat sini.. wah nak beli keta baru yer.. syioknye

Ceera said... [Reply to Comments]

header sudah bertukar.. hehe..

tu wat sendiri ke orang watkan???

ok la skit page camnie..

Back_to_Basic said... [Reply to Comments]

salam,semoga dapat pe yg diimpikan,amin...leh tumpang sekaki ek,he3....ms gne mmg bez tp time besday die yg paling bez kan...

risanur said... [Reply to Comments]

mmg ilang terus niat nak pink kan kembara..

cantiklah header blog zaimah...bole wat kan utk risa lak..

aNgRiAni said... [Reply to Comments]

hohohoho...semoga termakbul yer VP... :-))

edrina said... [Reply to Comments]

rush neh cantik...akak pun dah pi tgk ari tu kat showroom dia tapi cam underpower la pulak..tak tau la dorang kata la pasal body besar tapi engine 1.3 jerk...tak tau la kan...tapi insyaallah rezeki tu tak kemana...satu hari nanti mesti leh beli keter besar jugak vp :-)

ArELeEz said... [Reply to Comments]

goda-godaan tuh!! ahaks..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

vp... alang2 hyundai santa fe or hyundai tucson... menariks... ;p
http://hyundai.com.my/

akak minat keter nih.. jadilahkan seblum X5.. muahahahahahaha...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^