Follow Viruspadu

Thursday, May 08, 2008

next aim

aim saya, nak beli ini bekas potpouri dari vantage... harga dia saya tak tahu, ada sape2 tahu berapa harga bekas potpori ni, nanti saya jenjelan survey harga dia...

saje je saya letak dalam blog ni, supaya en.laloque baca lalalalala... maybe next month baru dapat beli, after gaji mar...

papaaaaaaaaa.... (sambil wat suara manja... badan terliuk lentok)
mama nak ni papa... elikan ni oleh tak?
papa kan maikkkkkkkkkk... tian mini papa ni ...
(dan2 tu jadi over ngada2 kan)

sumber dari: http://lovelycraft.blogspot.com/

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

mummysya said... [Reply to Comments]

Salam. My url mummynuriel.blogspot.com change to mummysya.blogspot.com
TQ
mummynuriel

imz said... [Reply to Comments]

ERRMMM...CANTIKLA BENDA YG DI IDAM TU...

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

lawa....nak gak aar..wekekek..

naidanish said... [Reply to Comments]

bestnye..
vp, akak pun tgh duk collect vantage neh..same la minat kite yek

psst..semlm tgok blog lovelycraft tu, terus print map dia, ingat nk ajak hubby gi sane ptg nie..hikhik

ArELeEz said... [Reply to Comments]

misi m'goda laki!!!
muahaha..

sweethOneY said... [Reply to Comments]

heheee
pandai taktik nk mintak =P







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^