Follow Viruspadu

Friday, May 23, 2008

PD dalam kenangan


oleh kerana hari ni, hari jumaat saya asik melayan blues hihihihih... so mmg saya layan blues habis lah...

dari pagi dah down, lepas tu FAQ, dan sbnrnya skrg saya okey2 ajer, tak la down mcm semalam dan pg td dah... terima kasih atas komen2 yang telah menggembirakan hati saya itu... :D

saya belek gambar2 lama, tetiba ternampak gambar family percutian bersama family saya di pd, wahhhhhhhhhh teringin la pulakkkk... (padahal selalu jer pegi pd muhahahahaha)

~ jd kepada adik beradik, nak ajak main boling, kak ida (kakak iparku) peknen kan **suke, suke, akhirnya penantian berakhir jugak**, so tak boleh baling bola, bila kita nak bersantai2 lagi ni, jom aaaa jom aaaarrr...

ops, uols boleh teka tak sape dalam gambar tu? hiks

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

mama ranggie said... [Reply to Comments]

moh poei PD!

muahahaa!

ija weekend ni ke sini!

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

tingin gak nak pi pd ni..tunggu qilah besar sikit aar...

yong said... [Reply to Comments]

wah..tensen ku jugak dah hilang!!! legaaaa....audit dah lopeh!!! tak de NCR!!! nak gi mandi laut gak la cam nieeeee...

BasH said... [Reply to Comments]

wahhhh bestkan famili vacation...ramei2 kumpul...best best..

Being Normal said... [Reply to Comments]

part teka2 memang tak pandai, just wanna wish you a good weekend..

Ceera said... [Reply to Comments]

jom jom... atam pun nak pergi bersantai2 jugek..

Azura said... [Reply to Comments]

ha'ahla.. kenapa sume oang down.. saya pun tengah down sekarang... tapi tak tahulah down saya yang lagik kritikal atau down mah yang lagik kritikal... tapi elok time kite down kite buat entry supaya nanti bile kite dah ada ketenangan..kite akan ingat balik apa yang berlaku.. as my nu entry pun citer pasal i tengah down sesangaatttt!!!! hu hu hu

Moonlite said... [Reply to Comments]

Bahagianya p coti2 ngan famili kan.. :)

cemut said... [Reply to Comments]

cemut xpenah p pd.
tp denga cite ade chalet atas air ek sane..

target : netx year :-"







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^