Follow Viruspadu

Sunday, May 04, 2008

pertama kali menghadiri kenduri jiran tetangga

tengok tu depan tu, jiran saya wat kenduri tahlil dan kesyukuran.

untuk pertama kalinya kami dijemput tau, baik sungguh la jiran kami ni, mula2 dia pesan kat jiran sebelah rumah saya untuk sampaikan kat weols pasal kenduri dia tu, maybe dia rasa tak sedap la kan, pesan2 ni, tak manis gitu kan, pagi2 jumaat tu masa weols bukak pintu pagar nak keluarkan kereta, tetiba dia dah ada muncul, sangat terkejut tau, iyolah gelap gulita kan... wahhhh terharu gitu tauuuuu...

jadi, untuk tidak menghampakan permintaan (ceh mcm artis lak kan), weols kul 12 tengahari tu siap2 la ke rumah jiran...

sgt tak sangka okey... saya sgt friendly tau... tak pernah2 okey... saya tetiba pandai sangat berbual dengan jiran tetangga hahahahahaha... kelakarnya pulak rasa...

geli geli geli sangat hati, sbb dari dulu saya la paling bengap nak berborak2 kalu pergi rumah orang ke kenduri ke raya ke... hiks

nampak sangat usia dah semakin matang.... wahhh gitu...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

yong said... [Reply to Comments]

hahaha paling lawak bila baca statement awak "sbb dari dulu saya la paling bengap nak berborak2 kalu pergi rumah orang ke kenduri ke raya ke..."!!!!!!

rasp said... [Reply to Comments]

hehehehe, ok pe, dah ada kemajuan tu! time wil make people change fullamak! berfalsampah la plak!!!

Nikli said... [Reply to Comments]

mungkin sebab umo dah meningkat..
join kelab mokcik-mokcik kat tempat kenduri.. bole gosip gosip keh keh kehh...

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

mami pon sama. kalau bercampur dgn org2 kt kenduri mula la bengap semacam tk tau nak cakap ape..menci la. best la vp dah pandai dah...

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

adeshh..
sgt la ketinggalan byk nye entry2 akak..

hiksss.. kem slmz kt jiran akak neh tau.. sungguh pemalu.. hihihihi=P

oli_ole said... [Reply to Comments]

sama lah kita nih vp...
rasa malu sangat bila tengok ramai orang...
saya sangat takut tau bila orang baik dengan saya sebab saya ni gila-gila sikit...takut kalau nanti saya buat lawak...orang tu terasa pula...

ArELeEz said... [Reply to Comments]

me too. sgt xreti nk b'borak/b'bahase basi ngan org2 keliling. maluuuu laaa.. hiks..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^