Follow Viruspadu

Monday, May 05, 2008

seharian melenguhkan pinggul

pinggul katanya kan... sopan lagi kan

hari ni seharian saya di PICC, menghadiri seminar keselamatan ICT

takde apa pun stori yang menarik, biasalah kojo kan... dengar, faham, ontok2, gelak2 sikit, soksek2 kat belakang, salin2 utk wat report... time Q&A, semua pakat diam... hahahaha... ala2 belakang tabir gitu kan... konon low profile la sangat, padahal nak tanya pun gigil2 parkinson hahahaha... yok betul

tapi yang bestnya kan... saya dapat gi kerja ngan hubby, makan tengahari ngan hubby, balik kerja ngan hubby, ohhh lomantiknya, teringat zaman2 saya kerja kat kementerian usahawan dan koperasi dulu, tiap2 masa berkepit ajer ngan en.laloque uhuhuhuhuh...

kalu ada yang ngumpat saya asik berkepit.... PEDULIKKKK kan kan kan... janji saya berkepit ngan laki sendiri, bukan ngan laki orang kannnnnnnnnnn...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

10 komen[s]:

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

yeahhh..
saya sokong.. kepit ngan laki sendiri itu perkara fardhu yg halal..
ahaks =P

MAMA ESHAELYN said... [Reply to Comments]

jgn2 orang yg nak menjawab tu lebih parkinson lagi vp....heheh manalah tau kan.

ya ya amat rementik bfast,lunch sama ngan laki hikss.org yg ngumpat itu dingki namanya. perdulikskan mereka....saya pun slalu berkepit ngan laki. Orng nak ngumpat?...apa ai pedulik????...

meen said... [Reply to Comments]

hihi..patut la macam tak kisah sgt je lenguh2 pinggul tu..kekdahnya dapat berkepit2an ngan hubby gitukan..lomantik looorrr

edrina said... [Reply to Comments]

Ha..ah bestkan vp dapat berkepit ngan laki selalu ni...akak pun suka pegi & balik opis sesama...boleh bermanja2an dlm keter gitu ekekeke

risanur said... [Reply to Comments]

mesti ngatuk kan kalu dengar ceramah cam tu...kitorang punye kementerian boss yg gi..kalu tak mesti tidur jugak..

rasp said... [Reply to Comments]

kalo i gi rasanya dah kedengaran sound system tambahan zzzzzz*oopss*

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

klu akak...sure pedih mata tahan ngantuk...

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

hui, tetiba lak teringin nak bekfast & lunch ngan laki... terinagt time cinta2 dulu.. opis dekat2 hehe..

ArELeEz said... [Reply to Comments]

tul tu vp! sokong 116%! pedulikkn ape org nk kata! diorang tu kaum2 yg dengki sebenornye.

@>---~geina~---<@ said... [Reply to Comments]

salam..hai kak zaimah...lama tk komen akak....sori la kak bz arr..heheheh....akak ang famili sume sehat???erm akak time ni kt PICC erk...satu hr ke kt situ...geina ptg kul 2 ade kt PICC..sbb ade rehearsal utk majlis anugerah cemerlang...JPM...tau akak ade kt PICC leh kite jumpa together2 kan...heheheh...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^