Follow Viruspadu

Saturday, May 24, 2008

stacy = PINK = juara




hihihihihih...

mari kita panaskan lagi suasana AF malam ni

saya update masa iklan okey muhahahahaha

oleh sebab stacy pakai pink, konfem la dia juara.... larikssssssssssssssss hahahahaha

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

mummysya said... [Reply to Comments]

Salam,

Hehehehe!!! Syikin pun suka stacy....*Alamak, terlebih Sudah*

IdaShah said... [Reply to Comments]

mmg dia lah tu. zaimah vote dia tak :)

...$weE+ 666... said... [Reply to Comments]

tahu tak naper nubhan tak menang?!!! sbb dia tak pakai ALL BLACK dari awal konsert sampai akhir konsert... tu pasalll arrr...
muahahahaha...
(banyak bunyik plak ek, kes tak puas hati kot? hiks!)

tapi kan, tapi kan, ni bukan bias tau... stacy mmg deserved to win!!! dasat giler tgk dia nyanyi lagu AKU STACY tuhhh... salute abisssssss!!!~

tapi kan, tapi kan, masa nubhan nyanyi kan... i cairrrrrrrrrrrrr u!!!~ jgn tak tahuuu... best gilos lagu tuh!!! pas ni sure kebabommmmmmmmmmmm!!!

"akuuuuuuuuuu beri cintaku... kalau itu yg kau mahu dariku..." ahaks!

...$weE+ 666... said... [Reply to Comments]

ops, cop! nak tambah romensing lagiks... hehehe...

tapi kan, tapi kan, riz nyanyi pown best gilos lagu gigi tuhhhhhh!!!~ best nyerrr masa dia improvise... dah ler nyanyi dgn orkestra... tak tiru gigi langsong!!! jatuh chenta arrr... hiks!!!

konfius btol diriku ni ek, kejap nubhan, kejap riz... argh! redahhhh jerrrrrrrrrr!!! hehehe...

:: pRincEss_N :: said... [Reply to Comments]

sgtt cun dress die kn sis...mmmuuaahhh PINK...

aRa said... [Reply to Comments]

HARUS...pink itew kan menawan kalbu...agagaga...alamak...terlebih suda...

yong said... [Reply to Comments]

cair dgn nuhbhannnnnnn

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

dah agak mesti stacy menang...terpegun dengar stacy nyanyi lagu atas nama cinta... yang buat lagi best...tetiba awal muncul ending tuh...wah romantiknyeee...memang patutla stacy menang..suara pun power..

ArELeEz said... [Reply to Comments]

alaaa..
apsl xpurple kaler..?
huhu..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^