Follow Viruspadu

Saturday, May 24, 2008

tahniah stacy

alamak terlebih sudahhhhhhhhhhhhh

kan saya dah teka dia menang, walaupunnnnnnnnnnnn hahahahaha (tetiba nak over eksen)

tu semua disbbkan aura pink dia tu tau... hahahahaha

tp saya tak nafikan nubhan nyanyi mmg saya tangkap leleeeeeeeeehhhhhhh giler lah...

ape2 pun tahniah kepada pemenang, dan AF ni tak tiada pengalah, wat kata vince gitu kannn

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

angah said... [Reply to Comments]

miahahaha.. aku 1st komen!! wey.. ko sesuai jd wartawan majalah hiburan la.. cepat dn pantas!! majalah UTVR..mempelam.. sure lantik ko jd reporter diorg!!

ienaadifisa said... [Reply to Comments]

salam mama alesha..
waa lama nye tak dengar berita
when was the last time i read something about u in the fp..
nice seeing u happy face again..
dulu ingat lagi setiap hari musti buka fp akak viruspadu utk dapat update mengenai arwah...

sekarang leh ler baca citer2 daily akak n family..

aRa said... [Reply to Comments]

I'm happy...agagaga...

Gaun pink dia tak la cantik sgt pun tapi kaler dia cantik la i tell u...

meo188 said... [Reply to Comments]

habis sudah... wah...

Ms_MER said... [Reply to Comments]

aku pon expect dia menang..Wahhhh!!

anne said... [Reply to Comments]

yayy, stacy menang. dah suspen takut toi menang hahahaha.

memang lagu baru nubhan pasti meletopps kat radio kan...wah, cinta taj mahal gitu. vp tangkap leleh eh...? ;-)

ArELeEz said... [Reply to Comments]

mmg puas ati coz stacy menang. dia besh, klakar, xblagaks & sgt naif. lagu 'aku stacy' tu pon besh kan?!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^