Follow Viruspadu

Thursday, May 22, 2008

tentang Suami

dari semalam menjawab tag ni kan, kali ni ditag oleh maksu... erm, rasanya saya ada tertinggal tak jawab tag sape ek, lupa plak...

APA YANG SUKA TENTANG SUAMI ANDA
1. tak pernah tinggi suara, ckp dgn penuh berhemah gitu, ckp tak berhenti pun yer jugak
2. sgt suka memanjakan isterinya, suka memanjakan anaknya, tak sampai hati nak cakap "TAK BOLEH" kalau isteri dia menggedik nak itu ini lalalalalala
3. seorang familyman, seorang yang berjiwa lembut, seorang yang panyayang, seorang yang suka membuat orang ketawa
4. kalau ada masalah, dia akan cuba sedaya upaya membantu sampai masalah itu benar2 selesai, walaupun takde kene mengena dengan dia
5. saya suka suami saya, kerana dia adalah dia

~papa, mama dah puji2 papa ni, sila bg hadiah kat mama... hahahahah boleh gitu uols... puji mintak balasan namanya nih

ADAKAH ANDA SEORANG YANG ROMANTIK?
saya rasa saya ada sikit romantik, tapi saya suka suami saya meromantikkan saya

~wahhhhh statement tak boleh blah...

LUAHKAN PERASAAN SAYANG YG LAHIR DR HATI YG IKHLAS UNTUK ORG TERSAYANG
i love u papa, mama sayangggggggggg nisa

~ tak boleh ayat kental2 kat sini, kang ilang modal saya malam jumaat kang hahahahahahha lariksssssss

APE YG ANDA MAHU DR PASANGAN ANDA
saya mahu suami saya menjadi dirinya sendiri, saya mahu suami saya hepi, saya mahu dia tersenyum setiap hari, saya mahu dia peluk saya setiap hari bangun tido... opssss terlebih sudah... sambil gedik2 tutup mulut

TAG PADA YANG DAH BERUMAH TANGGA JER,
saya nak tag red diva aci tak? walaupun dia dah pesan jgn tag dia heheheheh lalalalalalala
lagi nak tag mentor aka zizie jugak, sbb dia bab ayat2 jiwang ni sgt handal huhuhuhuh larikssss
dan jugak hotmama, sebab dia ngan laki dia sgt sekapla la, syiok saya tgk tau
atam, nanti ko dah kawen, andak tag ko... hihihihih...
opsss terlupa sudah, nak tag kiki sekali lah... kakcik dah ada blog tu sila la update yer

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

i lap u mama

Being Normal said... [Reply to Comments]

ha ha ha,k red kena tag...best tu...

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

kak red...sile lah buat....ai tunggu nih...cheh!!! hehhehehe

mama ranggie said... [Reply to Comments]

korang memang loving couple ok!

Nik Nurehan said... [Reply to Comments]

betuahnya dapat si suami sbegitu rupa.. aaa sayerp mahu yang sbaik itu jgk la. kekekke...

Red Mummy said... [Reply to Comments]

:P

:: pRincEss_N :: said... [Reply to Comments]

huhuhu~ trus trase gatal nk kawen....babab!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^