Follow Viruspadu

Tuesday, June 03, 2008

atas permintaan

gambar ini saya letak atas permintaan emak saya...

"andak amik la gambar ni, mak suka, nanti jangan lupa letak dalam IT (blog) ko tu yer, nanti mak tengok"

saya tergamam seketika...

wahhhhhhhhhh emak baca blog saya lah.... va va va va va va va machaaaaa


bagus tak mak2 sekarang, very the technology update hokeh... lalalalala... kat kedai abah saya tu ada komputer ada internet tauuu... bapak saya pun hari2 surfing... tp dia bukak website politik2 lah... cari maklumat terkini nak sembang kat kedai kopi hihihihihih lariksssssssss

mak abah ... andak tumpang laluu... weng weng weng weng (sound efek takde kene mengena)

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

19 komen[s]:

supermummy said... [Reply to Comments]

aha..ibu bapa sekarang mmg camtu kot..mcm mak saya pulak dia tak layan internet sangat..dia suka ber ym je..lepas tu dia suka tanya saya.."along, tak chit chat ke hari ni?" heheh..

Ceera said... [Reply to Comments]

atam tak rasa pun mendalah tu, ciput kata auntie dia buat susah giler...

mummysyafie said... [Reply to Comments]

mak bapak sekarang canggih tau...celik IT..bayo bil pun pakai tenet je

cendawanintim said... [Reply to Comments]

mak ayah zaman IT kan, nak masak cari resepi pon kut tenet..hiks

nanonano said... [Reply to Comments]

halwa tu kan??
pandai die buat jd bunge..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

kreatifnya..halwa kan..? sedap tu...susah nak buat..kena keringkan jemurla..memacam..renyah buatnya.

Being Normal said... [Reply to Comments]

respek ler ibumu...membaca blog gitew!!!

Lestat said... [Reply to Comments]

amende tu korang..aku tatau pun..

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hehehe
kena tapis sket n3 pasni =P

sHe pHa said... [Reply to Comments]

huhu.
mak saye pun baca blog saye.
siap reply kat cbox lg.
canggih mak2 sekarang.huuu~

Umi Mia said... [Reply to Comments]

wah...halwa....org lama jer pandai buat ni...kreatif...mesti manis ya amat tu.....

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

yeahhh..mak skang very the cnaggih!! umi beli pearl online je..heheh..

anyway kakak kena tag dari saya..kalau rajin jawab la eh..

anyway..nak tanya leh tak??
camna akak buat yg tracking update by bloggers lain tu..header dia.. dah Update ye?? boleh ajor x?? dah carik xjumpa laaa

Aleeya said... [Reply to Comments]

cantek kan manisan ek namanye
org dolu2 pandai buat kan..

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

waaaahhh.. sangat sedapnye nampak.. dah le pose ari ni.. cantik sangat seni hantaran tu... :D

viruspadu said... [Reply to Comments]

munirah,
YM atau Email, kita ajar ek
viruspadu@yahoo.com

tipahvogue said... [Reply to Comments]

sonok plak baca blog dia.

salam ukhuwah dari tipah. bloghop dari blog kak piah. :D

Ibu_Hamzah said... [Reply to Comments]

mak aku pon dok baca blog aku tiap2 minggu sbb rindu dgn anak dia (err rindu cucu kot!)

sbb tu asik nak tepek muka si kecik tu je.. maklum ler dah dok selatan..

rumah mak ko dekat ke dgn flat sri labuan??

rasp said... [Reply to Comments]

satu pencapaian yg baguuussss, parents zaman skarang, celik IT, bravo!

tu halwa ke? wah very the kreatip ek!

darling8tabby said... [Reply to Comments]

kelasssss ur mum!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^