Follow Viruspadu

Wednesday, June 18, 2008

batu kePINKan

dalam kereta balik dari putrajaya semalam, sedang saya gedik2 dalam kete hihihihih... saya ternampak lah batu pink ni ha...

batu pink ni, akak saya yang hadiah kan, jap ek saya fikir............... erm tahun bila ek dia kasik batu ni, jap ekkkk nak pk lg... ermmm... rasanya annisa pun takde lagi lah masa dia bagi ni, atam pasti igt ni, sbb dia dok berebut nak jugak hahahahaha... nyeh nyeh tak malu...


cantik kan... saya igt nak wat cincin... tak pun buat anting2, tak pun buat rantai... adoiyaiiii ape yang best ek, uols rasa buat cincin cantik tak? wat satu set saya ngan nisa... :P... okey tak???


terima kasih akak ku aka zarina aka kakina aka kakngah... kerana sgt peka dengan adikmu ini


ini la akak saya :p

~ saya paling manja ngan akak saya ni dari kecik lagi, sampaikan nak gi wee wee malam2 pun wajib dia yang kene temankan, nak mengaji pun nak dia yang ajarkan, kalau orang lain, saya taknak bukak mulut hahahaha, poyo jer... tp bila dah beso, ngan dia jugaklah saya suka gadoh, dia jugak la teman shopping dan berpoya2... camnoooo tuuuu hihihihihiihihi...

Mama Alesha dan An-nisa AbrizaMama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

wat rantai utk2 vp & nisa dan lagi satu cincin utk vp.. oklah tuuuuu ;D

a^T04 said... [Reply to Comments]

wat rantai...xpun gelang...

ratna said... [Reply to Comments]

satu batu utk rantai nisa, satu batu utk rantai vp & satu lagi buat cincin. ok..dah siap.

Ceera said... [Reply to Comments]

huh!!!

atam ingat bila.. awal taun lepas.. nasib baik atam dapat buah rantai, kalau tak atam boikot ngan akak..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

wat rantai....spasang...so cute.....

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

buat rantaila mah...buat loket tuk nica...mesti lawa..untuk mah sebiji nica sebijik..pehtu buat cincin tuk mah...lalok takyahla...lelaki tak sesuai ngan pink kan..huhuhu...

mummysyafie said... [Reply to Comments]

wat loket erkk vp..leh sepasang ngan nisa..mesti comeii..skrg kan fesyen orang pakai rantai halus ngan pandant..simple but nice







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^