Follow Viruspadu

Monday, June 30, 2008

buaian kayu

saya aim nak beli buaian kayu tu, dari dulu lg tau, dulu tu bukan la dulu sgt, tak silap saya masa bulan satu kot, saya dtg sini gak lah, tgk2 buaian ni, nak letak kat laman rumah saya, sebelah taman mini en.laloque tu, alaaaa kat area meja makan tu lah...

mcm best jer, kalau lepak2 kat laman sambil minum teh, tgk en.laloque godek laman, sambil tgk nisa lari2, saya duduk kat buaian ni kan... indahnya berangan kan

kalau tak silap, harga buaian ni antara 2-3k mcm tu, erm...

insyaAllah kalau ada rezeki tu tak kemana kan :)

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

kena ubah konsep nie

Mak Su said... [Reply to Comments]

maksu berkenan tgk buaian dlm cerita Tamil kat tivi nun, anak boleh berayun, maknyer pun boleh berayun

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

perghhh leh tahan ek rege dia.....

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

yeszaaa... sgt besh kan ader buaian kat laman umah.. anyway kat K4 ada jual buaian kayu gak kalo tak silaplah.. murah sket dlm 300 - 400 gittew... setakat VP ok ket.. ringan lagi... hehehehe

imz said... [Reply to Comments]

vp...buaian kayu jati tu..kt bandar puncak alam..kt umh saya..ada kedai tu jual..rm1600 jer..

Anonymous said... [Reply to Comments]

askum... maap mengganggu.. sekiranya berminat tuk mendapatkan buaian kayu or wakaf ke yg mana leh menenangkan pabila diletakan di laman umah.. lawat lah http://www.inspirasi-laman.blogspot.com







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^