Follow Viruspadu

Monday, June 30, 2008

depan cermin pun sempat nak posing

cuaca petang kat nilai best sgt, tak terik pun, tak jugak mendung sgt, kiranya sedang2 elok lah kan

weols jalan2 sikit, patah balik masuk kete, round2 tgk kedai best, benti parking, jalan2 sikit, patah balik masuk kete, ish rasanya kalau nak suruh ronda nilai 3 yang besar bagak tu, idak lah teman larat, nengok ajer pun dah terasa letihnya

kiranya dalam kereta tu, dah set, jom tgk karpet, terus parking dekat2 ngan area karpet segala, pastu aim nak beli mainan nisa, terussss round2 cari kedai dulu, beh kurang mcm tu


jimat masa dan jimat tenaga gitu kan, kalau parking, lepas tu jalannnnnnnnnnnn tak hengat dunia, konfem saya tak igt mana parking tadi hahahaha, tp en.laloque dia igt la kan :p, nak harap saya, takde la

besar la cermin ni kannnn


terus saya paksa en.laloque berhenti, saya nak amik gambar dulu


nisa senyum iklas dalam keterpaksaan ni, mama dia asik suruh senyum ajer kan


konon nak beli tilam pink belakang tu, tp tetiba tercancel plak,


weols sampai nilai 3 beh kurang kul 4, kul 5 dah bergerak balik, kojap yo lepak sini, sebab kan, kalau lg lama lagi kopak poket okey, very the bahaya tau

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

sapa yg xgeram tgk perangai nisa cam tu... kaki posing

ratna said... [Reply to Comments]

ngeh..ngeh... kelakarnyer tgk muka nisa yg senyum dlm keterpaksaan tu. mcm tak ikhlas jer.

vp...jom tgk saya punya blog. ada basikal pink anak saya yg amat cute.

ArELeEz said... [Reply to Comments]

smlm leez pon gi nilai, nilai 1. eh! nilai square yg b'terabur kedai textiles tu consider as nilai 1, ek? hmm..

SUZIE APAI said... [Reply to Comments]

mmah, aku rasa ko kena ajar ank ko senyum la....hahahhah.....aku konpius tgk nisa senyum, tak tau kategori aper...ko bygkan klu umr dia dh 15 tahun senyum cam tu...hiksss... klako..geram aku tgk..nk je aku cubit2

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

eeeeeeeeeeeeeeeee geraaaaammmnye tgk nisa niiiiii!!!!!

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

VP len kali nak mai nilai 3 inform la weh.. leh singgah lunch kat umah hehehehehe no hal punyer...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^