Thursday, November 11, 2010

Entry Terpanjang - Boleh masuk Malaysia Book of Records ni :p

Saya up kan balik entry ni, entry lama ni tahun 11/6/2008 :p. Saje la kenangan

Soalan:
saje jer nak tahu... itupun kalau uols semua sudi nak jawab... ewah sopannya saya :p

soalannya: kenapa uols baca blog saya? - best ke? xbest ke? saje2 ke? ape2 lah

hehehehehe... saje la gediks nak tahu, dan secara tak langsung boleh jugak saya memperbaiki kekurangan blog ni sana sini

kalau ada cadangan patut itu ini pun boleh takde masalah :) ~ Entry Soalan

Kenapa yer :p ... SEBAB...

1. En. Hakes : saje nak carik modal utk nak kutuk :P
~ ko saje je kan, nak cari gaduh ngan akak muhahahaha

2.SueGinola: Salam viruspadu... Kalo nk tau, tiap2 ms senggang sy kat ofis ni msti sy dok baca blog awk..nk tau nape?1-Bahasa simple..2-Nisa Cute...3-Ade citer psl sgala aktiviti awk sekeluarga (jeles pun ade kgkdg...hihihihi)4-Entah..mmg suke nk baca la kot..Ni sume komen ikhlas..bukan bodek aa..(tapi kalo nk blnja no hal..ahhahaha)..Thats all..
~ hihihihh... terima kasih, ohhh ni ikhlas tp jau nih... hiks... meh kita melanjer meh, tp dtg la sini :p

3. Gina: zaimah..saya suka baca ur blog just because it's all about you...tak hipokrit...apa yang zaimah lakukan sehari-hari, u just secara jujurnya menulisnya..whether bak kata you aksi mengedik or sebagainya, tapi ianya jujur dari hati zaimah...kadang-kadang your blog boleg berkongsi kegembiraan, kedukaan dan juga kemarahan..that's all...Tetuskan menulis, ya..
~kalau mcm ni harus saya menggedik setiap hari lalalalala, terima kasih kerana senantiasa menyokong saya

4. Being Normal: Kita suker...best jer....
~kita pun suke :P

5. Mama Ranggie: sure sebab aku nak tahu xtiviti ko mah...ko kawan aku!hehehe...
~iyo, mari kita berkawan2 hiks, sori ra aku tak dpt gi majlis adik ko

6. Risanur: knp setiap risa tak sabar nak baca blog zaimah : i)blog ni selalu sgt update..ada je ceta yg nak ditulis (jeles coz risa jarang update), ii)krn risa dah kenal zaimah sefamily dr fotopages lg- dr arwah alesha ada lg, iii)nak tau ceta zaimah sefamily yg selalu happy go lucky walau byk masalah yg menimpa, iv)risa suka nengok pict/video yg ada diblog ni (setiap kali update confirm ada pic/video) , v)risa nak tau ceta pasal nisa (risa kan takde baby..tu yg menumpang kasih nisa)...
~terima kasih risa :p , nnt kita amik gambar byk2 lagi yer

7. Ijah @ Fariza: Salam zaimah,saya suka baca blog awak sebab kagum dengan cara awak menjalani kehidupan..terutama dlm rumahtangga....tiap2 hari saya baca blog awak sampai kawan sebelah pun terikut-ikut baca blog awak...hehehheehehe..
~alahai terharunya, kimsalam kawan awak sekali yer

8. Faizah_Haris: zaimahhhh....hehehehe saya pun SUKA sebab2...SEMUA YANG DI ATAS!!!!btollll apa yg dorang ckp tuhhh....tiap2 pg sampai je opis....buka blog dulu...dan blog yg PERTAMA saya bukak blog awakkk lerr....hihihihi
~oooo ini jawapan copy paste ni, tak aci tak aci hihihihih... selamat mendiet :p

9. Ratna: pertama kerana - bahasa pasar yg digunakan. amatlah difahami.kedua kerana - awak seperti bangkit semula dgn kegembiraan selepas pemergian alesya.ketiga kerana - kebahagian yg terpancar.keempat kerana - awak adalah awak.
~ saya bangkit semula kerana doa2 kalian :D

10. Oren: suka baca sbb banyak gambar...
~ ok2 nanti kita letak gambar byk2 lagi ek, erm... nak amik gambar ngan kite tak? hiks jom jom (sambil angkat2 kening)

11. YanDarwisy: Selalu gak tgk blog awak ni.Walaupun kite saling x mengenali.Tah...sampai budak opis tanyer. "Ko kenal ker dia ni?" dengan penuh sempoi aku jwb "Tak, saje aku suke tgk" dan inilah pertame kali saya komen dlm blog awak setelah berbulan2 tgk blognye!
~ tak kenal maka tak cinta kan... lepas ni harus kenal2 kan kan kan

12. Mya: 1. sbb bhs yg simple,2. kerap update, tiap kali bukak misti ada entry baru (mcm ceera jugak),3. sy rasa awk ikhlas menulis. awk tulis dari hati,4. sbb sy mmg suka lah... :),have a nice day zaimah!
~ terima kasih mya, haaa cuba refresh blog kite nih, kot2 dah ada entry baru lalalalala hiks :p

13. Peej:- banyak gambar- rajin update- nisa comel- kakak kepada ceeramoon- en laloque yg pandai masak..jealous nih..sbb ben masak x sedap langsung..- suke telenovela u pink my heart..heheh
~ ooo tunggu telenovela peej ni... hiks... tunggguuuuuuuuu

14. Azura: ramai yang kenal zaimah since arwah alesha ada... kan dah cakap.. he he he.. takde kekurangan pun... cuma cam yang zura ckp semalam.. lambat sgt gambar kat tepi tuh nak keluar... he he he
~ zura, masalah tu dah setelkan :p, sekelip mata saya selesaikan kan kan

15. nasazfrog: 1. Sebab blog ko best2. Ko kan famous3. Seronok baca blog ko nih4. Dapt tahu aktiviti ko sekeluarga5. Ko pun byk bantu aku mase nak buat blog dulu6. Ko ni ceria jer 7. Aku tau ko adalah seorg yang rajin update blog.. tp menda lain aku tak tau ok... hihihi 8. Suke tgk nisa senyum,, comey sgt 9. Gambar2 dlm bloh ni pun seronok aku tgk 10. Empunya blog nih manis banget...
~ saya pun suka baca blog ina sbb gambar lawa2 tau, eh saya manis ke (eceh)

16. lil^RED799: - sambung baca lepas tau kisah alesha-nisa cute sgt -rajin update-bercite2 nak jadi sopan cam puan vp...hehhehehehe
~ wahhhhhhhhhh saya sopan ke? hihihihihi awwww

17. Maksu: naper ek.... tak sure ler. bizibodi ker gamaksnyers....eeiiii, lariiiii
~ awww i pun kadang2 bizibodi tau maksu hahahaha

18. Mama Mya: salam vp.. kita suka baca blog awak nih n ikuti perkembangan nica.. nice blog
~ terima kasih ... perkembangan nisa je tau, mama nisa taknak berkembang ketepi lagi tau, takut

19. Kebod's Family: u kan kawan i.... so salah satu nyer nak tau kabar org seremban...
~ hihihihi... nak tahu kabar saya, beli la surat kabar (lawak bodoh) hiks

20. starstar: ske sgt2..pg2 msok opis mesti sggh cni.. sebb: rjin hupdate,cerie,sonok tgk akk xpnh bergdo/masam2 muke dgn hubby..
~ bergado majuk2 ajer ada la... hiks

21. nanonano: ske tgk perjalanan hidup vp sekeluarga yg riang ria raye ni..hihihi..
~ riang ek, terima kasih :P, kalau sedih2jer boring kan... yang penting goyang inul mesti ada (hiks takde kene mengenakan!)

22. intanjameel: Hi VP, say baca blog VP sebab VP cute haha, VP sempoi, and we have ONE thing in common ie a child in heaven. oh, oh. satu lagi. VP, dun change anything with this blog unless u really want it. Sebab jujur dalam menulis itulah yg membuat seseorang blogger itu disukai ramai. Just be who u are. :)
~ VP cute! awwww... lalalalala senyum2 sampai telinga... terima kasih sbb menyokong saya... perkara yang lepas kita jadikan kenangan terindah yer walaupun pahit untuk ditelan

23. iman_qaisara: sbb sy pon ske pink...sbb sy ske tgk nisa yg comel tu...sbb sy ske gaya kamu brcerita...jujur dan brsahaja..sbb cite dlm blog kamu hepi2 jek...x mcm blog sy...ngeeeeee....so rajin2 la hapdet lg ye...sy rase x best ble x bace blog kamu :)
~ idop PINK, alahai ayat awak ni sooo sweet tau

24. s&d: sbb selalu update, tidak akan mengecewakan kalau masuk.. saya memang suka baca kalau org rajin update.. tak boring..
~ oh saya mmg tak suka kecewakan orang tau, kalau boleh 5 minit sekali saya nak update nyeh nyeh... saya tipuuu :P

25. Diana@Mama Adam Mukhriz: 1- suka baca 2- sempoi 3- tulisan ikhlas 4- tak membangga diri 5- dah hjd cam kewajipan .. hari22 harus visit blog kengkawan ;-)
~hari2 visit blog kengkawan kan, mcm visit malaysia gitu, ada gambar makanan, pelancongan... mcm2 ada!

26. oli_ole: Suka baca blog u sebab dah ketagih, dah jadi rutin harian...alasannya sebab menyibukkk...hehehehe...nak tau apa yang u orang buat? hehehe...
~ oli, terimakasih, jd kawan yang sgt baik ngan saya

27. cendawanintim: ske baca, sangat hepi famili, ceria sajork...teruskan usaha ok..
~terima kasih... jom kita lompat2 tanda ceria lalalalala

28. MaR~ : an-nisa yg comel.. n hepi family juge..with simple life*how i wish* seronok..hiks!~ sy hanyela silent reader,tetibe t'keluar! hak!
~ jgn syorok lama2, meh kuar meh... :P

29. zie: Saya suka blog anda kerana:-a) honest b) Nisa comel c) Kita sesama org Seremban.... hehehe
~ hidup somban!

30. sHe pHa: *sbb kite sm2 suke pink. *sbb akak cantik *sbb nisa comel *sbb berangan nk bf/husband mcm encik laloque.hua3 *sbb kisah percintaan akak lebih kurg mcm sy,akak jumpa encik laloque ms kelab kenu,sy jmpa kekasih ati ms kelab kayak.sm je kan.hihi(tp dh putus dh.huhu).akak doakan jdoh kami pnjg eh.mende aku merapu nih.huhu. *sbb berangan nk kete kaler pink gak.huhu.*bynkla lg sbb2 duniawi.hua3
~ akak doakan jodoh awak berkekalan dengan pilihan hati awak yer ... ya setuju! HIDUP PINK

31. arniyanti: best..jadik rutin pg2 mesti nak baca gak blog vp... sbb yg lain banyak..tapi yang paling sya suka...awak jujur dalam blog ni...sejak dari fotopages lagik saya ikuti...
~ harus la saya jujur, sbb saya seorang yang jujur hiks... (statement tak boleh blah)

32. mylife: 1. sbb ia beesshhhh 2. light readings 3. geram tgk nisa yg comei & semakin pandai melaram (ikut sape ek?) hiks 4. kelakar sampai kkadang gelak guling2 ngan mama nisa nyer kerenah esp tang puji diri sendiri & ayat2 jiwang / manjer mama nisa bila nak mintak sesuatu papa nisa 5. ari2 pon rajin hapdet cukuplah tuh... hehehehe
~ kelakar ek... saya igt lepas ni nak ganti nabil raja lawak si bibor angelina joli makan coki2 lah, agak2 dpt tak? hiks... gurau jer... nisa mmg makin pandai melaram... hei tak tahu la pangai sape dia ikut, sambil pandang2 atas hiks

33. darling8tabby: suka baca pasal best! awak jadi diri sendrik takde la control2 macho ke haper...plussss...nisa yg sangat akak geram rasa cam nak geget2 ...hehehe
~ jgn jgn jgn geget nisa, meh gigit saya, saya pun best hape hiks... (lain mcm ajer maknanya kan hiks)

34. Mommy Lily: hai mah.. mami soka sbb 1. lepas baca blog alesha mami terus ikut mah ke blog an-nisa lak 2. nica cute sgt dgn keletah2 dia 3. u selalu update, tk rugi log in your blog 4. byk citer dan aktiviti best2 5. your family cam sweet sesgt 6. tulis dgn bahasa senang difahami 7. byk gambar 8. meriah dgn kisah2 lama 9. cik laloque yg romantis 10. zaimah yg jelita sekian, terima kaseyyy !
~ laloque tu saya paksa dia jd romantis hahahaha... boleh gitu

35. *SiRibenMerah: akak neh best.. sumber inspirasiku...akak byk bg idea n nasihat nak hepi for life.. akak mcm sifu la..hehehehe.. apepon, akak mesti terus menulis yek.. sbb saya suka baca blog akak!!
~ ooo akak sifu yer, kalau mcm tu pengerasnya bg laptop kaler pink sudahlah

36. Munirah Abd: sbb apa sy suka bc blog akak.. emmm sbb dia bestttttttttttttttttttt, sbb ada nisa chomailllllllll, sbb kakak sempoiiiiiiiiiii, sbb kakak suka shoppingggggggg, n saya sukaaaaaaaaaaaaa bangat!!!!!!
~ wah sbb akak suka shopping pun boleh masuk ek hahahahaa, harus shopping lg ni... en.laloqueeeeeeee... jom shoping jom

37. sajosajo@yani: Hehe..soklan nih yg payah nk jawab nih...kalau kak yani sbb utama 'terkipat' kat mmah nie pasal fp alesya...then follow everyday tau..huhu..nangis2 akak..pastu follow lagiks sbb ada nisa...pastu follow lagik..suka tengok 'gediks' mmah..hehe...it's really true from yr heart..takde kontrol2 ayu...means ikhlas ko tulis blog..tu...dan lagi...akak simpan laa..dah byk org puji tu...hehe
~ amboi akak ni, ayat puji2 jer ni, kang bertambah plak diameter lubang idung saya ni kang hihihihih

38. n Z r A: Harap akak sedia maklum saya silent reader akak..lalala, 1. memula saye click sbb ingat ni blog sykt security. ade kan sykt security ade name padu padu kat blkg tu kan..hahaha,2. pastu bace plak kisah akak and alesha..menangis hokay... 3. pastu tgk nisa coooommmeeeelllll gils. letak la byk2 videoooooo...saya janji saya tak menyampah..hahhaha 4. last but not least, kekalkan kesimplean and keslamberan akak. ramai bloggers ni kalau dah glamer skit mula lah bahasa bertukar smua, sekian, dimaklumkam (ikut ayat akak kat sidebar. hahahah)
~ mmg akak sedia maklum tau :P , boleh plak syarikat security hahahaha, komen yang pertama buat akak gelak guling2 tau

39. that`s girl :)): sbb suka eyh? 1) mmg tiap kali bukak je tenet, masuk google, masuk favourite, & click viruspadu blog. itu la agenda pertama bila bukak blog au :) 2) best sgt, sebab segala aktiviti sis sekeluarga ade dlm nie 3) bila bukak je, mst ade topik baru 4) last sekali, tatau nk cakap camne, tp mmg best! best glew ok! :D
~ terharu la dik, blog akak yang pertama ek... adoiyaiiii jap akak nak gi nangis jap :P hehehe gurau jer... terima kasih dik

40. amyz!: emah,aku rajin baca. tapi tak rajin komen. boleh kan??:-)
~ boleh2 hiks, lg best kalau ko rajin klik nuffnang tu, kasik UP sikit hiks

41. isz_3707: nak jawab jugak..nak jawab jugak...hee i sker baca sbb u.. 1) blogger yg plg byk update, xpenah klau i bukak blog u xupdate..hee 2) sbb xpenah tgk u marah..i ni nak jd cam u tp xjadi2..kejenyer nak jd hulk jek manjang 3) nak tgk nisa..mana tau leh jd calon menantu..haha 4) blog u xde langaus or lalats 5) u just being u when u blog (mcm la kenal u sgt pun ek..hee) 6) etc..etc..etc.. :D bley?
~ wahhh... nak jd calon menantu gitu awww...

42. laloque: naper saya suka blog mini saya??? naper saya suka blog mini saya??? ermmm... sebab... sebab dia ade cite pasal keluarga saya... sebab dia ade cite pasal saya gak... sebab banyak gambar... sebab mini saya punya blog...
~ amboi papa, baca sbb byk gambar diri sendiri ke hihihihih

43. ibu rayyan: nape sy suke?.. heheh..sebab saya suke la.. aci ke jawab gitu? saya suke sebab menghiburkan saye yg selalu tension ini..huhu sebab ada anak sebaya nisa jugak.. ehem2..hukhuk, saye ikuti perkmbgn vp dari arwah alesha lagik... suke..sebab selamba n menggoda..au..au..au.. ok..teruskan berblog..
~ hahahaha... selamba dan menggoda la yu, hiks...

44. rasp: i looiikkee sbb: 1. ikhlas tapi jauh 2. bhasa sempoi, simple & nice 3. slalu hapdate 4. slalu dating2 dgn family & frenz 5. suuuukkkkaaaa baca 'story of princess nisa' 6. u & family very turun ke bumi (down to earth) 7. dah mmg i loike nak buat camne....
~ mula2 baca turun ke bumi tu terasa mcm... wah adakah saya seorang elien... lariksssssssss

45. Darlingsz: suka blog VP sb mcm2 kisah ada..sume nye perasaan ada...sedih..suka..duka.. happy..mcm2 lagilah...
~ mcm drama swasta kan :p

46. mummysya: Salam, Sebab apa kita suka, sebab dia besh!!!!! Blog VP nie best dibaca esp bila aksi mengedik!!! Sangat suka..suka...suka. Esp tengok nisa, cute bangat, suka time senyum, nampak gigi tomel....anw, keep it up gal!!
~ terpaksa la says gedik selalu ... wah terpaksa katanya

47. Aleeya: sebab ape suka 1. ikuti selepas fotopages alesha 2. tuan blog sgt istimewa..sgt comel, sgt cun 3. suka nengok keletah nisa*wink*wink
~ kalau saya istimewa, boleh dpt parking free tak hihihihihih... (lari topik)

48. MIRA_SYAMIM: sbb BEST... :-)
~ jawapan ringkas dan padat ni :p

49. me, myself and cici: hmmmmmmmmmmmmmmm saya baca blog nie sebab: 1. ikut perkembangan VP (mula dengan kisah arwah... since 2006) 2. kebetulan VP jadi penyelia student praktikal dari UKM (2006), jadi masa datang visit aritu ingat dapat jumpa, tapi tak de rezeki(eh ada kena mengena ke alasan nie) 3. release tensen study (huhuhu) 4. suke baco sobab ado cito tompek menarik kek somban (den oghang somban)... rindu sangat kek kampung halaman 5. sajo-sajo 6. ade cite VP yang hampir sama dengan saya
~ a ah kan, hari tu kita tak dpt jumpa kan huhuhuhuh... kalau jumpa kan besttt

50. eedany: zaimah... saya pun suka sebab yang geng2 bloggers yang lain sebutkan di atas. teruskan berblogging mah.... :)
~ tak aci, tiru jawapan... cikgu dia meniru cikgu hihihihi... caboottttttt...

51. ienaadifisa: iena suka baca sebab suka je baca blog akak yang serba ringkas and very humble nih.. ~ terima kasih iena... :) sgt2 akak hepi tau

52. hijrah1429: Saya suka baca sebab terasa kita ni dekat jer...ada gak bertembung kembara Zaimah tu kat jalan. Kadang tu ke Wisma Negeri/JJ/keluar makan ker harap2 jugak ternampak Zaimah ker takde pulak...takde rezeki berjumpa lagi...tp pemalas nak komenlah saya ni...teruskan menulis...
~ adoiyai, ada bertembung jer, hiks... harus lambai2 nanti tau

53. edrina: Salam vp, Alamak kali ni lambatla komen pasal semalam akak coti la hiks.. Naper akak suka baca ek? Akak suka baca sebab dr gaya penulisan vp terpancar keikhlasan dan akak tahu vp neh org2 yg baik budi bahasa sebab tu vp dikurniakan sebuah family yg bahagia disamping jugak suami yg penyayang. Lagipun bila dah jumpa vp sgt berkenan tgk sikap vp yg sgt lemah lembut tapi giler2 bahasa ekekeke.. Lagipun vp neh sgt cantik. Suka baca semualah tak pernah ada yg x suka kalau vp storey morey kat sini. Lagipun geyam nengok nisa yg super duper cute tu hehehe..
~ akak pun baik sgt tauuuu, lawa pulak tu

54. enchekchotz: akakku, sy silent reader blog akak dulu.. now ade blog sendrik!! ekceli, sy start bace blog akak pun accidently..ntah, sy click2 stret masok blog akak.. pastu nmpak plak link psl arwah alesha... sy bace itu dulu..dah habes bace sy decide nak bace lifes akak plak.. sy godek la kt archives blog akak..bace dr mule smpi yg latest.. gigihkan?? biasenyer gitu la saye.. mesti bace dr awal.. nak tahu lg detail katenyer... pastu, sy tgk akak nyer writing pon oke.. ade lawak nyer, ade geramnyer, ade tensionnyer... pastu bole tgk si comel nisa membesar!! so sy follow je la bace blog akak.. dr sini, sy terjah blog ceera plak.. tgk cane love lifes dia ngn ciput.. dah tunang plak tu kan... so, i hope akak continue your writing la ye.. i x kesah akak nk citer ape pon...sbb ni kan blog akak & this is your lifes.. jgn wat sesuatu yg kite x suke semate2 nak puaskan hati org lain... btol x? sume ikut kate hati... (chewahh!! mcm promosi filem itu plak!!)
~ terima kasih... wah baca dari awal yer, berapa lama yer baru habis tu, kagum akak dengan kesungguhan itu okey... sgt2 terima kasih... terharu akak

55. PerantauSepi1306: hmm ni komen yang ker 59.. eceh, suka tau hamek Q lambat... OK, nak tau naper akak ske baca blog awak... 1. memula baca masa tu tensen sbb kije.. bosan2 je misti layan... sengih balik.. paih tu boley sambung kije cam ubat jugakla kan kasik baik 2. lelama ketagih la plak, sebab selalu hupdate.. blog sendri malas nak hupdate.. so blajo dari VP cecara nak membuka citer .. ai kan pemalu orgnye ;p 3. lastly memang sukelah nak baca citer awak... busybody kah.. muehehehehehe 4. sbb u're what u're So maintan yang ada memang dah besh kalo nak kasik besh lagi pun apa salahnya kan.. hehehehehe...caiyok, caiyok
~ tu lah akak saje amik Q lambat ni, nak wat saspen kan, yes i know hihihihihi... akak bukan bzbodi tau, akak ambik berat gitu, sedap sikit ayatnya tu kan hiks

56. cikly: aku?? aku bc blog ko sbb nak tgk ko mengasah bakat memasak ko.. so len kali aku g uma.. nak gak la merasa air tgn ko.. asik2 lalok.. asik lalok!! btw.. aku cm besa.. tukang kipas bbq!! miahaha..
~ meh2 dtg umah aku, nak makan ape ckp ajer, megi, megi megi... ha ckp ajer, mesti aku masak megi punya hahahaha

57. tora: seronok le kak vp... kelakor.. p/s- saya link akak ke blog saya eh..
~ sonok yer tora... bagus, elok senyum2 selalu ni, awet muda kan :p, link kan la yang, akak rela awww

58. ~dEWiSoULhAa~: hi kak vp.. sy ni silent reader akak yg setia tau.. kalau akak perasan ip dikesan dr simfeoropol,krym tuh,haa sy lah tuh..hehe. sy start follow kisah akak ni since bc cite arwah alesha...smpai skarang...mmg hari2 wajib bukak aarr page akak nih.. bg sy, sy suke sgt bc blog akak sbb bahase yg digunakan sempoi.. pastu akak ade anak yg super cute.. pastu suke bc psl ke'sweet'an akak n en.laloque.. pastu bile bace blog akak ni kan, rase mcm dh lame kenal tau.. padehal mane penah jumpe pun kan.. maybe sbb akak punye cara tu menyenangkan org lain nk kwn dgn akak kot.. hehe..terukan lah mengupdate eh.. salam perkenalan dr simferopol..:)
~ salam perkenalan juga dari akak, sweet sgt ke dik, takde lah :P (ceh tetiba akak malu2 lak kan hiks)

59. Leeds Al_Malique: nak komen jugakkk!! i love kak viruspadu! muahhh!!
~ i love u 2 leeds yang cantik manis

60. .::WaNie::. : eheh terlepas entry ni mo jawab juge, ampunlar saya ni bz salu jek xsempat nak mengulor di blog2 ini:D, aa saya suke blog ini kerana akak kiut :) sampaikan aritu nmpk sorg ppn ni asyik pandang2 saya ingatkan akak:P perasan terkenal pulak wani ni :D, lagipun nisa amat kiut or:D , sbb suke siri u pink my heart..hahah
~ dia pandang wanie sbb keCUNan+keMANISan wanie kot, ececececece... tunggu episode telenovela itu yer..

61. Intanaziela: memang silent reader dari dolluuu...
~ ni mcm dah tak silent dah ni hihihihi :D

62. fealize_eleanoer: den suko sbb... i loikeeeee !!! ;))
~ puan sri skrg terer speking nogori la, saspek i tauuu

63. Ibu_Hamzah: aku suka baca blog ko sebab: - i NV u ok.. hehehe - ko leh buat aku sengih sorg2 masa curik2 tgk tenet sambil buat kije.. - ko mnyebabkan aku suka pink- ko mnyebabkan aku suka masak hahah leh gitu ke? - ko mnyebabkan aku tingat kt keletah anak aku yg notti nih sama cam nisa - & macam2 lagi.. hahha ku lambat komen sbb jenuh aku nak baca komen2 ko & entri ko yg lepas..
~ wah dah suka masak ek, lepas ni boleh la kita tukar2 resepi katanya...

64. PuteriSatu: Act...pada mula2 sekali baca fp entry arwah alesha..aduhai..cukupla menyayat hati...menitik2 airmata membacanya...pastu...jumpa blog...kebetulan plak nica muka lebih kurang sama cam Aqilah umur pun sama baya...so..suka follow citer nica...sebab sejibik cam Aqilah..cam kembar je...pehtu...selalu borak ngan mah...dah anggap cam adik beradik sendiri lak... apapun..suka family ni..hapy go lucky n baik...sapa2 tak suka family ni..memang dikesalila sangat... ~luv nica n family~
~ nisa ngan aqilah mmg mcm kembar kan kak, bila lah dpt kita satukan mereka kan

65. Ceera: sebab andak tu kaum keluarga ku, so terpaksa la baca, hahahaha...
~ eceh... itu terpaksa sgt bunyik nya tu ... pui hahahaha

66. ...$weE+666...: eh kater blog protege kan... mentor mestilah kena baca gitu, ahaks!!! *wink* ermmm, kita kawan-kawan takmo lawan. kita baca blog awak, awak baca blog kita. kita tahu pasal awak, awak tahu pasal kita. kita tahu lebey banyak pasal each other, tu yg best kan?!!! ermmm, mcm best jer wat entry nih... protege, mentor tumpang plagiat idea entry ni bleh? ahaks! mcm lah femes ames sgt gitu kan... hehehe... tadi dah komen tapi nak komen lagik. sbb nak bg jawapan in details plak... hehehe... yg sbenarnyer zz suker baca blog zaimah sbb: 1. continuous story from fp alesha dulu... u touched me with ur stories, and we became goodfrens thereafter... 2. sbb kiter sayang awak jugerrr! *muahz* 3. suker baca pasal nisa, yg sgtlah keletah dan comellls to the max tu... 4. u r a very transparent person, so i get to know u much much more and even better, inside out... 5. sharing is caring, kan? i care alot about u, know that? 6. sbb awak DUTA LAIN, sbb tu awak best!!! hehehe... go protege go!!!
~ mentor, kita saje letak kat nombor 66 tau... hihihihihihi... ya kita sgt tolong menolong kan... DUTA LAIN yang paling mahal tu ek... saya sgt menghargai persahatan ini tau :p

67. mica-tetty: sangt suka sebab cute miut
~ ewah, yang mana satu kiut miut ni, mamanya ke papanya ke anaknya ke???? ke ke ke??? mana satu hihihihih

68. chaelanah: hi sis!!! suka baca blog sis sebab, 1. ada nisa yg gila cute =) 2. ntah, macam addicted(cehh..bahaya ni) ja baca. 3. seriously, it's kind of an addiction so hari2 mesti baca blog sis tapi tang nak tinggal comment tu..ehem-ehem, malas sedikit.haha =) keep on blogging sis =)
~ addicted baca blog takpe yang, akak vangga lalalala ... jgn lain, hiks...

69. sweetheart: sbb blog vp mmg best gilos to the max..
~ amboi, statement mahal ni... tq tq tq

70. hOtMaMa: harusss mak juga salah seorang pembaca tegar blog u ols neh.. nak tahu sbb apa?? -sbb ko best! -bila dah jumpa baru tahu lg best! -blog ko juga best -yg paling best sekali ko rajin sangat2 hapdet...bg la petua kerajinan ko tu kat aku neh! keep on blogging bebeh!!
~ nak turun ilmu kene ada pengeras lela, haaa sanggup2 tak... hiks

71. Mrs Aleh: saya pun suka,wpun hanya sbg silent readers. saya suka sbb saya suka.hahahaha!! ok2,sbb awak tulis simple,senang faham,jujur,selamba. lg..sbb kaler pink!! suka tau!! hehehehe
~ yeeee... pink tantek kannnnn...

72. ArELeEz: blog yg besh coz u jotted down in a very sacred & honest manner. pastu, p'gunaan bahase yg mudah difahami, p'ceritaan yg jelas dgn bantuan pics yg melimpah ruah & santaiiiiiiiii.........sekian, wassalam.. ; )
~ terima kasih yang... pics tu mmg melimpah luah tau, tu pun dah byk tapis... :p

73. NONIE AZIZ: saya suka baca blog VP pasal ada gambo, citer simple, suka pasal ko ngan hubby lomantik gitu!!!
~ mana ada romantik kak, biasa2 ajer laaa... (malu2)

74. pwincess AJA: aja suka bce blog akak sbb semua isi kandungannya dikeluarkan dr hati. its mean takde hipokrit@seangkatan dgnnya. dgn kechumelan nisa lg.gewaaam! pastu kt punya minat yg sama. minat wane pinkkkkkkkkkkkk! hehehe. keep blogging kak!moga bhagia senantiasa with ur beloved family!=))
~ yeeeeeeeee ramainya minat PINK, hoyey hoyey, lepas ni kita wat pakaian beragam ek... pink segala

ini pulak dari email, semua nama saya ubah kepada dot dot dot ini > **** yer, sebab ramai yang tak bagi saya dedahkan nama...

75. salam zaimah.. sy ni 1 of silent reader blog awk..hehe..mula2 mcm tak nak je nk kenalkan diri..tp dok tgk entry awk tu kat atas je kan..terdetik gak le nk kenalkan diri..
hehe..mula2 skali jumpa fp arwah alesha..sy ikut smpi la ke hari2 terakhirnye..doa dr jauh je..mudah-mudahan..Allah perkenankan..ye tak ms tu?pastu ntah mcm mn lps tu trus tak ikut cite awk 1 family..smpi la sy jumpa blk link awk kat fp ******..dr situ sy mula ikut blk n sy ternmpk 1 pic awk dgn *****.kalau nk tau, sy ni 1 of team member from c**** corporation yg join bgnkan SMK..kak j* ckp kalau awk still ade kat m**d, awk le yg akan handle.. sy suke bc blog awk sbb 1. nisa sebaya dgn anak sy2. penggunaan bhs yg mudah n simple 3. sy gak suke pick..tp tak byk koleksi brg pink4. suke nk tau perkembangan awk 1 family so..salam perkenalan dr sy..pggl je sy lily..free2 msk la fp sy *****
~ kuat jodoh kita kan, punya dah lama tinggalkan Fp, ternampak pulak link saya kat FP lain, terima kasih yer

76. Assalamualaikum, saya antara silent reader yg mmg hari-hari terjah vp punya blog. Erm apa yg membuatkan saya tertarik adalah .....semuanyer berkaitan dgn your life, your routine, your kid (nisa) and everything in your blog is very interesting to read. keep on update your blog...coz kalau saya dah penat dgn lab work mesti vp punyer blog saya terjah... saya mula tertarik dgn blog vp tentunyer kisah alesha.....sungguh menyentuh perasan saya.
~ terima kasih :p , jgn kerja penat2 sgt yer, rilex2 bukak blog ek...

77. salam... kak vp, aiyo... cam menarik je tanye2 readers napew bace blog nie..=) hmmmm cam sualan essay spm je kn...eheh~ cmne ek ley jumpe blog vp nie?? memule sy bace blog senior sy, then ade link kak r**...memule jarang baca blog kak r**... then ade skali bukak tuh c***** nye link kak r** letak dlm entry dia,sbb menang comment yg ke 1000...dari c*** punye blog jumpe link blog akak... akak tau, sy bace semua n3 kat fotopages akak...sy jdk sgt2 kagum ngan ketabahan n kekuatan yg akak ade...setiap n3 akak sgt menyentuh ati tau...smpi sy sgt tekesan ngan kesedihan yang akak rase (sorry..~)...lebam mata sy bace n3-n3 akak...berat mata yg memandang, sy tahu berat lg bahu akak yg memikul... dari situ sy baca pulak blog akak kat blogspot...nisa sgt chumel...sy ske...best sgt kalo sy ade adik pmpn cm nisa... lagi tentang blog akak??pasal adik beradik akak....sy ank pmpn tunggal so, sy jeles sbenanye...akak ade adik beradik pmpn yg ramai..eppy gle, ske bace n3-n3 akak citer pasal adik beradik bekumpul semu... =) n main point dia...keiklasan ape yg akak tulis tuh buat sy sgt2 melekat kat blog nie...owh n sy kagum jugek ngan ketabahan en.laloque... sy arap sy pown akan ade kekuatan cam akak n en.laloque....sumpah sy kagum gile2...!! huhuhu sbenanye boley je sy nk tulis kat comment, tp xsyok la xdpt breb panjang2...eheh~[okie sy poyo..] alahai, bykkn "sgt" sy... =) salam~
~ adoi... best betul saya baca emel ni tau :P terus berbunga2 jer hati, terima kasih yer, tak tergambar dengan kata2 bagaimana perasaan saya dikala ini

78. 1.sebab jumpa linknya kat blog c**** 2.sebab saya tak de keje/busan 3. sebab suka baca pasal yr big family hye kak..sy boleh je kasi komen kat blog akak..saja je komen ikut email.
konon privacy la kan..gagaga ok bye.
~ alamak, privacy ek, takpe kan, akak dah tertepak plak... sowiii hehehehehe

79. assalamualaikum,./// hai zaimah... sy ain... (cet mcm skema plak)..... hehehhe... sy silent reader awk..... br arini terbuka ati nak bg komen/email awk... ekekeke...sebab awk nak tau kenapa suka bc blog awk eh.... sy suka sbb sy suka la... heheh.. leh gtu.... x la sy start bc blog awk dr kisah arwah alisha dulu..... so cont spi la sakng.... suka cr awk menulis... sempoi beb..... suka tgk nisa.... sy pun ada anak pumpuan... s****** nama dier... umur 2 tahun.... klu awk nak tgk gambo dier masuk fp sy.... sebab sy x dak blog.... sy x reti nak tulis pepanjang mcm awk.. hihihi... ni fp sy... ****** lagi sekali sy minta ampung dong.... sbb bc blog awk... hihihi... akhir kata..... terus la menulis blog... majulah blog zaimah tuk negara...!!!!
~ ish, jgn la mintak ampun, sy lg suka dan vangga sgt awak baca tauuu

80. simply because I like the way you share your stories, can feel that we have something in common, but really can't tell :)
~ tq so so so much

81. assalamualaikum.. saya ni baru masuk opis..td pi interbiu kat ***... jawapan saya..dah jadi cam kebiasaan lak...on PC..log in terus 1st website yg saya akan lawati adalah VIRUSPADU.. mgkin suka baca kelatah awak...kkdg ilang gaks tensen saya..ketawa baca blog awak tu..dan saya jugak suka nak amik tau apa xtvt yg awak sekuarga slalu lakukan...hikhik...yg nyatanya kat sini blog awak ilangkan bosan saya kat opis ni...kalo bosan2 saya layari blog awak tu
~ hehehehe... harap2 awak dpt la interview tu yer, best la interview tu sempoi ajer... syiok

82. Hi VirusPadu..Saje nak respond to ur entry tuh..sejujurnya, saya baca blog awak sbb its real life... awak x berpura.. awak lahirkan apa yg terjadi... awak x tunggu untuk mereka cerita untuk di blog kan... Its a very living life.. all in all.. keep on blogging yer.. saya ikut perkembangan awak sejak entry untuk arwah di FP lagi.. saya dpt email tu.. org fwd... lepas tu, trus lekat jadi ur reader sampai skrng... so, ni nak mintak izin nak link awak d blog saya.. kalau sudi, sila lah menjenguk.. :) *****
~ boleh, link kan, saya lg bangga tau... terima kasih kerasa setia bersama saya... (cheh mcm artis lak statement saya ni :P)

83. Hello, assalamualaikum,saya baca blog awak, tetiba tgk entry kenapa saya baca blog awak. so kat bawah nie sebab2 kenapa saya baca blog Viruspadu :mula baca tengok awak ada hantar meseg kat forum, then org bgtau anak yang first sakit ..so link ke fotopages. baca..baca dan baca lagik sampai dapat nisa. nisa sebaya dengan anak saya no dua. bulan pun sama... kenapa ek saya baca blog awak?..saya suka jer baca sebab kalau tensen nanti saya baca..release tensen.saja jer. lagi satu nak mintak permintaan boleh tak? ada entry yang masa husband awak isi perbelanjaan dalam excel. kalau saya nak copynya boleh tak? saya nak rekodkan perbelanjaan keluarga.tapi saya tak ada blog. p/s: kalau ada masa balaslah...:-).
~ ada2, ramai jugak yang request, saya tak bagi lg kat sesiapa, sebab simple sgt apa yang weols buat tu, nak bg orang pun malu sgt tauuu... nnt kalau saya rajin kasik tacap cantik2, kita bagi kat semua orang ek... tungguuuuuuuu (tp ntah bila siapnya :P)

84. Assalamua'laikum... Hi Pn VP! saya one of ur silent reader...ari2 xmiss bace ur blog...dah berbulan2 kot ...menarik...suka...xtaule nape...tapi mmg sgt suke baca ur blog....the BEST blog i've ever read...it lights up my day...my EVERY DAY tau....TERIMA KASIH... xleh nak komen kat ur blog sbb saya xde blog, more than words, ****
~ saya terkasima baca the BEST blog i've ever read... wah ni satu penghargaan yang tinggi buat saya :P

85. hi Zaimah... SAlam perkenalan.... SUKA BACA blog awak SEJAK arwah baby alesha lagi...walaupun tak kenal tp bila hari2 baca rasa macam dekat plak...terutama si comel an-nisa
~ yelahkan, jauh dimata tp dekatttttttttt dihati kan

86. Just like reading your day to day life. U just like my sister...so obsses with PINK!
~ hiks, ur sister ngan i leh jd geng la kannnn

87. Assalamualaikum wbt... cam tergatal nak email u plak.. kita suka baca blog viruspadu..sebab ...rajin berupdate...so tak busan nak nunggu ...pehtu sebab suka tgk nisa yg comel..pehtu..cara penceritaannyer (cewah) sgt slamber telus dan ikhlas gitu... tapik sorry lah selain takleh nak komen kat blog tu..memana blog kita g..mmg kita tak komen pon..hehe... tq sebab rajin share cerita...dan sgt rajin update blog..hehehe cool
~ hikhikhik... ok2 pahammm sgt ... terima kasih yer... u baca pun i dah suka dah

88. dah lama jadi silent reader..suka baca, sebab bahasa yg mudah difahami.. suka..sebab happy je selalu..suka..sebab..rindukan telatah nisa...and paling penting..asal masuk je mesti ada update tak pernah mengecewakan..msk je pg ..mmg ada cite..msk lps lunch ada jgk cite...sebelum blk opis..buka..ehh ada cite..jugak..cuma saya tak sukala..ada lagu2 ni..payah nak concentrate apa yg awk tulis... be ur self & moga kebahagian milik awak selamanya.. nape ekk..byk kali dah saya nak tgl komen tapi failed...keciwa la..saya... mah saya add awk dlm ym saya yek...
~ ok2, lagu tu saya dah tak wat autuplay dah, kalau nak dgr sila klik play gitu kan... tq... sila lah add, no problem :)

@@@@@@@@@@@@@SETEL@@@@@@@@@@@@@@@@

haaaa hambek, tepat 88 komen kan, mcm ada ong maaaaaa, boleh cepat kaya la ini mcm muhahahahaha

semua komen atau email saya tak edit apa2 pun cuma saya bagi rapat2 jer, senang nak susun, takpun saya letak koma untuk membezakan ayat baris pertama dan kedua, saya jugak edit nama2 dengan meletakan tanda *** untuk komen2 yang saya dapat melalui email sbb saya menghormati la kerahsiaan mereka kan... eceh...

ada la few email yang tak dapat saya publishkan atas permintaan si pengirim :p

kesimpulan:

setiap kejadian pasti ada hikmahnya, dan Arwah ALESHA ABRIZA telah menemukan kita. Alfatihah...

saya tak menjangkakan sebegitu byk feedback yang saya dpt dr uols semua, mulanya saya tgk komen + email dah mencecah 50 pun saya dah kagum sgt tau, tp bila saya biarkan lagi, mencecah ke 100 komen (komen box + email)... aduh terharunya... harus saya buat contest pengomen terakhir lagi ni kan... tp tungguuuuuuu... biar masa saya byk FULUS sikit, baru dpt bg hadiah gempak2 kan, sbb hari tu saya dpt beli yang comel2jer... harap depa suka hadiah tak seberapa dari saya :p

sy juga sgt berbangga bila saya baca yang blog saya dpt reles tensen uols, maknanya blog saya dpt menggembirakan hati uols kannn... dengan cara ni dpt jugak sy tolong uols secara tak langsung kan... **suke**

TQ TERIMA KASIH NANDRIX, uols adalah harta tak ternilai bg saya



------------------------

kenangan :)

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

47 komen[s]:

sweetheart said... [Reply to Comments]

wahhhh n3..panjang berjela..
tp tu la hakikatnya kan..mmg ramai suka bc blog hang vp..mmg besh pon..to the max gitew..ahaks..
keep on blogging..klu tak duniaku sepi tanpa blog mu..cewah..

oli_ole said... [Reply to Comments]

88 memang ada ong...
wlpun karut...tapi saya pun percaya...kikikiki...

Re=saya pun nak terima kasih juga kerna sudi menjadi kawan saya yang sangat baik...semoga persahabatan kekal hingga ke anak kita, then anak kita kepada cucu kita, then cucu kita kepada cicit kita, then cicit kita kepada...kesimpulannya keturunan kita berkawan laaa...

saya doakan zaimah sekeluarga sentiasa diramati Allah, bahagia, sihat selalu...

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

alahhhh, zai.. terlupa lah nak komen dulu.. kalau komen kat sini aci tak hehe...

saya suka baca blog aunty virus sbb unty virus adalah mentor saya dalam dunia blog.... kira mcm SIFU lah ni hihi... anyway, like your stories, alwaizz update and sentiasa bergaya cool... sentiasa muda2 gitu....

sarinawati said... [Reply to Comments]

assalamualaikum... zaimah..
saya pun hari2 baca awak punyer blog.. memang sempoi laa baca blog awak.. bila x der kejer memang nie jer kejer saya iaitu baca blog awak.. nisa memang cute..saya macam awak gak.. suker kan warna pink.. hehehe, baju & barang2 anak saya bleh dikatakan 70% sumer warna pink.. hihii
mama nur irdina nafesah saifuddin hafiz
nurirdina2.fotopages.com
salam perkenalan

risanur said... [Reply to Comments]

memang boleh jadi n3 terpjg di M'sia..tahniah zaimah...
moga persahabatan yg terjalin di alam ayber ini akan berkekalan...insya'allah...

irdawatys said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum...

Actually saya jumpa link fp VP ni pun dari CeeRa...so masa tu terbaca pasal Arwah Alesha Abriza..mmg sayu giller ah masa tu....so sejak tu terus menjejak VP..dari fp ke blog lak..mmg happenning....hari2 mesti baca blog VP..tak sah kalau tak baca...penah jumpa VP kat jusco....mmg comel orang nyer....kecik jer...Nisa pun comel..lebih2 lagi bila ikat rambut ala2 pokok kelapa tu..huhuhu garam.....
Apa2 pun teruskan ber'blogging..

mama ranggie said... [Reply to Comments]

mah...ko memang glamer...hiks...mah,apepun,thanks.. ..i hope our relationship will always 4-ever...

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

zaimahh....
ruangan KMC telah menemukan id viruspadu pada ku....(cewahhhh!) lantas aku terus ingin mengenali dirimu dengan alam chatting...masih ingat id tasya_celcom??? (ITU ADALAH AKU gak...ehehehe...skang sudah tukar id lain....)dan sejak dari tu aku sentiasa mengikuti perkembangan dirimu tauuu....dari petua macam mana ko leh preknen yg pertama...hinggalah adanye nisa....DAN dari idea blog ko nih gak aku mula memblogging....ahaksss....ko tak mare kan....tiap2 pagi sampai je opis kan...on je pc terus surf tenet nih hah....bukak blog...baca....komen....lepas tu baru leh wat kojo....teruskan memblog hokayyy...nanti aku kesunyiann plak..hehehehe

Mya said... [Reply to Comments]

mmg entry nie blh masuk msia book of records.. :p. hv a nice day babe..

yantz-yeem said... [Reply to Comments]

aci ke nak komen skg?mmg best la blog awk nie...dulu kalo nak baca blog vp nie kena pi masuk blog moon bru dpt blog vp..skg sy dh letak kan link blog vp dlm fotopages sy...giler sukee...tp suke bc..nak komen x reti..arini tgn gatal nak komen plaks.....blog vp mmg best!!!

Mrs Aleh said... [Reply to Comments]

saya dah tak nak jd silent reader lagik!!!! ngeh ngeh ngeh!!

...$weE+ 666... said... [Reply to Comments]

wahhhhhhhhhhhh protege glamourous gituhhhhhh!!!~ kan dah kater... sapa yg lebey pemes skrg?!!! sila mengaku! sila angkat tangan okehhhhhh!!!~ ahaks!

ni yg aku saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang kat protege aku ni tau!!! dia sgt prihatin, sanggup letak nama ku di nombor 66 gituuuuuu... terharunyer diriku!!! auwwwwww!!! dan tima kasih krn tidak pernah memandang serong kpd nombor yg dianggap syaitonnn itu... huhuhu... *muahz*

pak ngah rep said... [Reply to Comments]

weii.. panjang weh.. leh consider masuk buku rekod mengajar nih!! hikhik.. jijah pun x leh wat cmni.. miahahaha.. tp ko kena becareful.. kalo tun bc blog ko.. dia leh menang wat entry terpanjang bila dia jwb semua comment kat entry dia.. huh.. BTW.. setiap entry ko ada cerita tersendiri.. happy, sedey, masam, manis.. itu la ko.. zaimah@viruspadu n family!!~ my gud frend n family..

KV said... [Reply to Comments]

pjg siot. Ekeke
mmg arwah alesya menemu kan kita mmah!

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

perhh.... sgt penat mengskroll.. muahahahahaha..yeszaaa mmg mmah a.k.a viruspadu worlllddd!

keep it up bebeh ;D

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

waaaahhh mmg betul2 panjang ni...bile aya baca mmg bnyk yg sambung baca dr kisah arwah alesha.....cume say berharap katalah satu hari nanti saya diberi dugaan sebesar ini dr Yg Maha Esa....saya akn mampu menghadapinye setabah Puan VP.....kekuatan dan ketabahan Puan VP tu (bukan situasi Alesha je...situasi berusaha nak dpt anak lg......sakit hempedu lg...) betul2 memerikan inspirasi, motivasi dan kekuatan bg saya juge

nuarliesya said... [Reply to Comments]

waahhhhh entry yang terpanjang hari nie...boleh masuk book of record gitu..mmg betui apa yang diaorg cakapkan..blog imah adalah blog pemberi semangat. pencetus inspirasi dan bagainyer...saya bersemangat untuk membuat blog disebabkan terbaca nyer blog imah...saya mengikuti perkembangan imah dari baca fp arwah Alesha sehinggalah sekarang....imah yang banayak mengajar saya tentang memperindahkan blog...imah mmg seorang insan yang TIDAK lokek ilmu...teruskan menjadi seorang bloggers yang berjaya dan pencetus inspirasi saya....

MIRA_SYAMIM said... [Reply to Comments]

fuyooo...
rajinnye akk wat huraian balik...
Tahniah kak vp...
:-)

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

ni kalo jadik artis ni kompem ramai peminat...;)) hiksss!

faridfadhly said... [Reply to Comments]

fuh..sampai 80 comment cam blog mahathir la pulak.

oleh sebab aku dah terlepas entry tu meh aku cite sket

dulu masa aku tak matang puan virus ni penah jadi supervisor aku kat tempat keje.

ape je keje die bagi..terus aku buat dengan komited dan sophisticated.

skali dan2 die ckp aku slalu layan tido kat surau.

aku syak puan virus ni ade pakai ilmu la..tetibe je tau..

pelik tak pelik? lu pikirla sendiri..

Umi Mia said... [Reply to Comments]

kikikiki..patutnya kena cakap 'siapalah saya tanpa peminat'..

Kenapa saya suka baca blog V ?

Sebab rutin setiap pagi dari isnin-jumaat..u're the top 5 bloggers in my list...tak kiralah entry tu sedih ker, gembira ker, berlagak ker, gediks ker...semua I baca dengan senyuman...

Ceera said... [Reply to Comments]

mak aiiiiiiiiiiiiiii

panjangnye...

dah promote atam belum??

lariksssssss

chanaz said... [Reply to Comments]

wow pjng gle...
mmg buley masuk record..=p
wahhhh malu gle ble bace kumen sendri..
eheh~
wahahaha sy mmg poyo!!
=)

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

hahaha..
nak laptop kaler pink yek..
yang kat rak mainan giant tuh leh x??
laptop gak.. kaler pink.. hiksss =P

mica-tetty said... [Reply to Comments]

amboii rajin tui kak Vp ni ...aper2 love pink same like u

enchekchotz said... [Reply to Comments]

pergh!! 88 komentar tuh... pemes la akak.. nak saaiinnnnn~~~~.. wakakak!!

FYI, sy bace ntry akak dr FP arwah smpi dr mula blogspot makan 1 minggu jugak laa.. non-stop katenyer.. sbb bile dah bace 1 entry, nk smbg lagik.. mcm addicted plak... waduh!!

K.h.a.a.L.i.s.h said... [Reply to Comments]

hi..

sy komen di sini bole tak... tak kisahlaa tak masuk dlm entry pon takpe hehe.. act sy ni silent reader jer tak penah komen pon.... suka bc blog zaimah sbb:

- start follow cite arwah aleesha dulu... then continue coz me pon ada anak kecik jugak..lebih kurang sebaya an-nisa jgk.
- coz zaimah rajin update.. sampai kekdg sy fikir.. bila masa laa zaimah update ni haa... bole kata 2,3 kali refresh blog vp ni dlm sehari pon mesti ada entry baru.. sungguh kagum le hehe...
- sy pon ex UUM jgk... tp senior lg le... sometimes bila zaimah ada cite pasai UUM tu...tingat pulak kenangan di Sintok dolu2 ni hehe..

keep on blogging.. coz your writing, can touch someone's heart okeh.....ni namanya the power of blogging.. bkn the power of pen dah mcm dolu2 hehe...

caiyok2 & all da best to u & family...:)....

-mama Khaalish-

...cewek brad pitt said... [Reply to Comments]

nak tambahlah komen nape baca blog VP ni...(biarla klau tuan dia x baca pun)huhuhu...mula2 baca kisah arwah aleesha...time baca tu nangis...dan sampaila skang baca blog nih...biasenye akan dlm keadaan senyum jer baca blog nih...sbb kite sukEEE...tak tahu nape kite suka...x payah ada sbb kot..

honeysour said... [Reply to Comments]

start kenal vp dari saya mnceburkan diri dlm Fotopages. terjumpa ngan cerita sedih menyayat hati...menangis saya baca...mbr seblah tanya, apsal ko nangis? tgk ni haa page ni..sedih giler bila baca...start situ la saya dan kwn saya (ibuafiqah)terus dan terus follow kehidupan vp sekeluarga dan menjadikan vp idola kami...saya doakan vp dan family terus maju...

Anonymous said... [Reply to Comments]

salam tuan punya blog.
hehe tumpang lalu...
cikly yg introduce blog ni..
best..best... :)
meh sokong bagi masuk rekod..
hehe..

-MamaAina-

Anonymous said... [Reply to Comments]

blog VP akan lebih menarik kan jika... ada layout pink blink2 sekali ngan pics pun blink2... hehe... dihahrosli@yahoo.com

salam tuan punya blog.
hehe tumpang lalu...
cikly yg introduce blog ni..
best..best... :)

-MamaAina-

mama belian n cengal said... [Reply to Comments]

i suka baca blog u sebab u SIMPLE n HUMBLE... suka baca citer nisa, makin hari makin cantik dia!!!

Anie said... [Reply to Comments]

suka baca....sbb...kita kenal..tp dlm tepon jer tak pernah jumpe pun...first call dulu nak tanya pasal berurut kat bangi lama tu..lepas tu peknan sesama...zaimah bersalin awal sebulan...alesha masuk hospital..anak anie pun masuk hospital sbb kuning...tp terkilan sbb tak tau tu zaimah padahl masa tu zaimah ada dtg melawat arwah. Anie dah masuk kerja baru tau tu anak zaimah...sedih sgt, kalau tak arwah sebaya anak anie now.
apa pun skrg anie bahagia tgk zaimah bahagia..

Farah Adura said... [Reply to Comments]

Hye zaimah..saya Farah Adura..ex uum gaks dulu..memang blog pink neh teramat istimewa.. sangat2 menarik..tambah bile ade pasal uum, tasik guthrie etc. Kenangan lalu tersingkap kembali..hahaha..besh kan uum? He2..

Blog awak neh simple..bahasa pasar yang sempoi n senang difahami.. enjoi baca.. setiap ari mesti baca.. kalo cite sedey, saya pon terasa nak menitik air mata neh..kalo kelakar, kadang gelak sorang2 depan pc neh..
Pepon..memang bolg zaimah-blog no 1..teruskan berkarya..

fayd said... [Reply to Comments]

Assalamualaikum..my friend told me about ur blog..so singgah baca jap..pastu singgah lagi. Nway sy baru belajar buat blog..Suka tul baca pasal sarawak..coz last year 2x g swak. 1st cuti pastu coz my late dad masuk hospital kat c2. Tak siap lagi bangunan kat seberang tuh..kan..kan.Sharing is loving...thank u for sharing :P. Keep on blogging..

Farah Syazana said... [Reply to Comments]

hi akak VP.

Member saye time saye intern kenalkan blog akak nih pada saye.

Die cakap...mmber2 die daa rmi yg bce. Sy ni student UTP..

n then, sy knalkan lak blog akak pd kawan2 sy.

Kdg2 kan, kiteorg ley cam update2 cite akak.

Arituh sy demam trok, 3-4 ari xleh bangun, so x dpt le bce blog akak.

Kawan tuh siap perli agie
"Dah byk cite ko miss tau. Arini...VP wat tu,,,,ni"

Haha. Lawak kan?Tapi cam tuh la hebatnye penangan blog akak neh!

Siyes akak...
:)

With Love,
Farah

intankushairi said... [Reply to Comments]

hai VP...saya terpanggil utk membuka blog awak..ntah saya pun dah lupa dari nama saya asalnyer...saya terbaca yang awak pun dulu exUUM..saya pn sama saya konvo 2003..amik komunikasi..awak la....so selamat berkenalan dari saya..awak keja kat LHDN ke?
anw, selamat berkenalan?u lahir tahun brp?

syahadah said... [Reply to Comments]

saya pembaca lelap....tapi best la baca...!!!dan baca smpi bila2...okehh!!!baca blog orang glamour semaya...huhuhuh

syahadah said... [Reply to Comments]

saya pembaca lelap..saya baca nak komen malu..sbb awak ramai peminat laa..lagipun awak sempoi dan suka bercerita...
salam perkenalan jugak la...
blog awak popular ni...ishh ishh

-eLyNhere- said... [Reply to Comments]

Kaler blog ini sgt memukau! hehe
Sy juge adelah peminat pink..!
Akak VP yg cute, sy mao link ini blog okay!!!

appledia said... [Reply to Comments]

Sebab......
Kak jemah adelah kak jemah!
Takde kopipes(pinjam ayat eh^_^)punya!Uniklorrr.
OOOh satu lagi,sebab kak jemah kiut cam tokti..hihi aci tak??

haslinhamdan said... [Reply to Comments]

aku suka giler baca blog jemah sebab dia tak tulis perkataan english tapi dimelayukan.. cam kopipes.. cam feberet ke apa ke.. semua ejaan melayu.. tapi bila aku ikut-ikut ejaan macamtu.. aku wat carsit (carseat) terlupa tukar C kepada k orang (kawanxbaik) kutuk aku.. salah eja.. habis camno.. tapi jemah ko teruskan bahasa selamber ko tu yer... aku suka!!!

mamaiman said... [Reply to Comments]

salam..saya pun x ingat camne saya jumpa blog akak ni..tapi bila jumpa terus melekat..start menarik hati dan jantung saya bila baca citer pasal arwah aleesha abriza..namanya pun unik..seunik kisah hidupnya yg singkat..sedey woo baca citer aleesha..tp rasa seronok jugak sebab dah ada nisa dan anoi kan..tetiap hari mmg saya akan bkk blog akak..sebab saya tau akak akan update hari2...ayat simple dan mudah difahami..akak tulis dlm bm so cpt sket nak pikap..hehe..keep on blogging kak..

~ fiza said... [Reply to Comments]

mmg pjg bebenor entry hehe

mcm xcaya je dh bertahun jgk sy duk bukak blog akak ari2,dr single smpai dh kawen, dr berdua dh nk jd bertiga....uhhh cptnye ms berlalu..dulu xkomen sbb silent reader je, mallu hehe tp skang nk komen la bley?

seperti kebanyakan readers laen, mmg sy melekat dgn akak kt fp dulu, ms tu bc kisah ketabahan akak....sgt kagum dgn akak, dhla cun, comel, lembut n mcm2 lg lah y best2 psl akak ^-^

pastu ada plak nisa n anoi y tomei....lglah suka bc hehe lg 1 y best, keromantikan akak n en.lalouqe.....suweet ajer hehe

ape2pn sy doakan akak sefamily terus kekal bahagia selama2nya n d rahmati Allah dunia n akhirat ;-)

Bulan Bintang said... [Reply to Comments]

ooohh ada gak saya komen dulu. forever and ever suka baca blog ni. sbb kak vp lembut je orgnya(pernah nampak masa kenduri kak ceera dulu tp xberani tegur sbb dulu kan akk tgh preggy kan anoi yg ada cam byk sakit2x tu.. so cam kesian kena layan org..)

apa-apa pun saya mendoakan semoga family akk vp serta family besar akk(family hj noh) sentiasa di berkati oleh Allah swt. aminnn

MamaHana said... [Reply to Comments]

nak komen gak.. sambil hentak2 kaki.. ai baca blo u masa my fren bgtau kehilangan yg u lalui, sbb masa tu ai pun baru kehilangan. lepas dr tu, boleh kata blog u blog wajib ai terjah... siap letak kat favourite hokey... tak tegar namernyer tu... sekali dgn hadik beradik uols sumer... hahahahaaaaa.... this is the 1st komen ai at yr blog and u pernah publishkan citer my late daughter... ai bangga dgn ketabahan u n u r so humble... ewah... puji nie... duit cikit... muahahahahaaaa....

Sumijelly said... [Reply to Comments]

arghh.....asal nama sumi tak der?? hik3... oh ya..2008?? time tu baru nak kenal blog..kehkehkeh....

Sumijelly.com

Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^