Follow Viruspadu

Thursday, June 05, 2008

hari bapa...

15 jun ni hari bapa kan...

nak bg ape ek?

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

16 komen[s]:

mama ranggie said... [Reply to Comments]

seutas gelang perak berukir nama korang berdua?

ok x?

IdaShah said... [Reply to Comments]

tanya nisa nak bg apa kat papa..

Umi Mia said... [Reply to Comments]

bagi kad lah cam nisa ngan papa dia buat ari tu..cop tangan korang berdua lak...

Intanaziela said... [Reply to Comments]

jam..DSLR...macam2 ada... mine dah beli siap2..dah kasi pun..dah pakai pun.heheheh

ArELeEz said... [Reply to Comments]

ermmm..
ha!
bg minyak kete 16 ratus liter!!!
amacam??? ok x? hehe..

NieZearm said... [Reply to Comments]

hah!
bg superbike guna solar. minyak xde, tol pun xde..
berani x?

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

Dslr since hubby akak teringin nak kan..
ok wut buat sumting suprise n mana tau diz new hobby akan jd kekal sampai bila2x...sbb isteri yg belikan..huhuhu

that`s girl :)) said... [Reply to Comments]

bukan ke hari bapa 17 jun?

chaelanah said... [Reply to Comments]

hello sis!!!!

umm...masak sup ikan banyak-banyak?? kata favourite kaaannn..

sis beli je la apa2 pun, as long as sis ikhlas, mesti la papa nisa suka kan..eceeehh..

=D

Heartless Devilish said... [Reply to Comments]

beli la DSLR..
hehehehe...
ntah ek..susah mao pikir..
belikan aper2 yg berkaitan ngan camera..
printer utk gambo pun ok...

Abang Long said... [Reply to Comments]

Cuba kali ini, berikan ciuman dipipinya ... lakukan dengan ikhlas dan sebehing hati ...

viruspadu said... [Reply to Comments]

abg long punya cadangan ni senang hihihihiihhi

tq all, cadangan bernas2 ok... tq tq tq... suka sgt sy baca, semua cadangan tu saya cuba try, tp based duit dlm poket gak hihihihi

intanjameel said... [Reply to Comments]

I'd say DSLR!!!! Canon EOS 20D.

laloque said... [Reply to Comments]

xde adiah paling berharga yg mama dah bagi melainkan gelaran BAPA... adiah lain sudah tidak penting lagi, tapi dialu-alukan... hahahaha

...$weE+ 666... said... [Reply to Comments]

wahhh very touching gitu ayat2 encik laloque di atas... well dia mmg terror bab touching-mouching ni kan... hehehe...

ermmm, protege... why not bagi tshirt LAIN sajork??? ahaks!!! ada design baru lagik sempena fathers day... huhuhu... *wink*

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

laloque ni mang hatinya cukup ikhlas kan...mang gelaran tu tak ternilai ya tak...

apapun..akak rasa..mah cuba masak masakan istimewa...cuti ke satu hari ...best gak kan...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^