Follow Viruspadu

Monday, June 30, 2008

jalan2 nilai 3 lagi

saya gi nilai 3 lagi, lalalalalala besttttttttttt woooo... erm... sebab terbayang2kan KKHome tu lah hahahaha, punya giler punya xcited, hari tu kan mcm tak sempat nak over2 tawaf kan, so kali ni, memang harusss balas dendam gitu

eh ni kat kedai karpet


saje la berjalan2 sikit, dah alang2 sampai kan, so ni lak kedai frame2 tu kan


lagi best baru gaji lak kan... tp walaupun baru gaji katanya kan, bajek tu tetap la bajek kan, saya dah limitkan berapa $$$$ jer untuk membeli membelah kat sini, kalau ikutkan hati mcm nak borong satu kedai ni,"tokei! lu bungkus kedai ni hantar lumah wa kat selemban dua aaaaa"





sbnrnya, saya amik tak byk pun, ada la sikit, nanti kita tayang2 ek, eeeeeeeeee geramlah

nanti next month after gaji harus terjah lagi ni...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

Azura said... [Reply to Comments]

uwaaa!!! naik gilas nengok nin.. harganya memang murah ke mah??? seb baik lah ku duk ngan mak mertua laik, kalau dah duduk umah sendiri tahun depan harus duit gaji habih beli mende alah nin... hu hu hu

laloque said... [Reply to Comments]

pas nie minta jadi duta KKHome lak mama

Faina Arisya said... [Reply to Comments]

dah jadik pengunjung setia ehhhh...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

akak...N pon g nilai 3 smlm....nmpk KK Home tuh...tringat akak...tah2 time tu akak ade kt dlm tu...

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

akak...N pon g nilai 3 smlm....nmpk KK Home tuh...tringat akak...tah2 time tu akak ade kt dlm tu...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^