Thursday, June 19, 2008

jawapan kepada beberapa soalan

kekadang, kat komen box, saya tgk ada orang tanya saya soalan... kadang2 saya terus jawab kat komen box jer, kadang2 ada gak saya terlupa, sowiiiiiiiiiiiiiiiiii... saya cuma manusia biasa ewahhhhh dan2 tu kan... jd kali ni saya nak amik kesempatan untuk jawab beberapa soalan itu

soalan: kenapa tak beli susu dutch lady 123?
jawapan: saya mmg niat nak amik tin dutch lady 123, masa beli packet kecik tu saya amik 123, tp apsal ntah, masa nak beli tin beso ni, ter bengong kejap, teramik dutch lady langkah 2 la pulok hihihihih... belasah ajer la uols, lgpun susu tu sampai 18 bulan kan... hihihihih

soalan: berapa harga pinggan mangkuk ala2 vantage yang saya beli hari tu?
jawapan: nak nyatakan harga satu2 saya tak ingat, tp semua sekali saya beli harganya dua ratus lebih, lebihnya tak igt, tp tak sampai la dua ratus lima puluh

soalan: saya beli pinggan mangkuk tu kat mana?
jawapan: saya beli kat nilai 3, pusing2 mesti jumpa lah

soalan: boleh tak bgtau saya mcm mana nak gi rumah wan enon?
jawapan: bolehhhhhhh... tp kita sembang2 kat emel yer, atau YM saya jer

soalan: mcm mana saya buat auto publish?
jawapan: klik http://draft.blogger.com register id dan password yang sama, tp masa nak publish tu sila set time dulu, then click publish post. kalau masih tak paham, meh kita YM2 yer, saya ajar lg detail

soalan: mcm mana saya buat "dah update ye" kat side bar tu?
jawapan: klik http://draft.blogger.com register id dan password yang sama, clik customize atau layout, klik add a gadget, then uols tgk ada mcm2 function kat situ, pilih ajer mana yang bekenan. kalau tak paham meh YM2

soalan: saya YM vp, tp vp tak balas, nape?
jawapan: sowiiiiiiiiiiiiiiiii... kekadang saya takde pun kat bilik, saya meeting pagi petang, so bila ada time kat bilik tu insyaAllahhh...

soalan: vpppppppp... tolong ajar saya buat blog boleh?
jawapan: bolehhhhhhhhhhhhhh :p... saya mmg suka sgt ajar orang, tp kelas mengajar saya (wahhhhhhh siap kelas bagai hahahahaha) biasanya malam la, jadi uols online malam buzz jer saya, tanya la itu ini yer... insyaAllah saya pasti akan ajar...

itu jer kot yang saya teringat... kalau ada persoalan yang saya tertinggal, sowi yer, meh tanya balik, nanti saya jawap ek :P

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

nizafauzi said... [Reply to Comments]

sy igt baru nak tny umah wan enon tu...

nnt sy add akak kt ym yer :)

NieZearm said... [Reply to Comments]

arini ade lg ke bengkel kat MAMPU?

Kak Piah said... [Reply to Comments]

psst..psst.. nnti mlm kak piah nk ym nk tnya camana awak leh 'maintain' hu..hu.. menjeleskan taw..

laloque said... [Reply to Comments]

nak tanya gak soklan... balik nie masak per... huhuhuhuhu

zareina said... [Reply to Comments]

heheeh cayalah vp.. cun arr entry kali ni hehehe.. segala persoalan dh terjwb.. hiks..tq n dh fhm hehehe

peej said... [Reply to Comments]

kak..pasal auto publish tuh..sekarang dah x payah pergi draft blogger..kat blogger biasa nih pun dah bole..
mcm biasa set timing je..
so xyah la susah2 lagi.. ;p

yong said... [Reply to Comments]

eh..yong pun nak tanya gak pasal wan enon tu...

me, myself, cici and titi said... [Reply to Comments]

vp...nak tanye..tshirt LAIN tu ada long sleeve tak?

ArELeEz said... [Reply to Comments]

nk try wat yg 'dh update ye' tu la. semangat nih! ; )

Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^