Follow Viruspadu

Friday, June 20, 2008

kereta pink yang cute

saya dapat email dari fiza... tq tq toceiiiiii

giler punya cute la kereta ni kan... gabungan putih dan pink

no plate dia saya padam yer :D

pandai sungguh la tuan punya kereta nih, tuan punya kereta ini adalah seorang lecturer... itu apa yg fiza bgtau saya lah, saya harap lecturer tu tak marah saya masukkan gambar2 kereta dia dalam blog saya :p... pn.lecturer... tumpang lalu yer


nice sgt kan...

erm... bila turn saya... bila??? bila???

fuh kanan fuh kiri... sambil pejam mata kuat2... kot2 jusco nak hadiahkan saya kete pink sempena menjadi duta tak terlantik dia ke hahahaha... verangan2

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

13 komen[s]:

ArELeEz said... [Reply to Comments]

vavava.. cute gilos kete nih!

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

kenari tu kan?..huhuhuhu yg tak leh tahan siap kipasss BIRU sesat lagi tu....muahahaha

shidah said... [Reply to Comments]

pergh....
cantek la....
buat kak, janagn x buat..
confirm kembara tu jd malatup nanti.....

~eiyra~ said... [Reply to Comments]

err.. lepas eh keta camni kat jalan malaysia? saya cam tatau je.. puan vp tau?

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

bila lagi tuh akak?? iskkkk..
cepat2...
cepattttttttttt~

lariiiiiiii.. nnt incik laloque kejar saya ngan penyapu sbb menghasut akak.. hiksssss =P

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

alohai...comelnyee... sayang nk bawak...rasa cam nak gigit2 aje

nizafauzi said... [Reply to Comments]

wahhh!!! cantek aa kenari nih..bape ribu die spend ni ek.. tak tahan ade kipas biru tu.. :p

kembara akak bile lg nih??? :)

pwincess AJA said... [Reply to Comments]

dahla pink+white.
ade hello kitty aG!
aisssssssh!
jelessssssssnya!
ble la nak wat keta cmneh.
huhuhu

kolakolakila said... [Reply to Comments]

akak,nanti saya bagi lagi gbr yang lain....
xtau napa
kalau tgk kaler pink-->mesti teringat VIRUSPADU

rasp said... [Reply to Comments]

mak aiii...cutenye.. leh bawa ke cam sayang je nak bawa... jadi hiasan je... tapi lawakla ada kipas biru plak.. anti klimaks..

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

aarrghhhh....tidak....sgt comey PINK itu....sokak gilaa!!!

~Misztake~ said... [Reply to Comments]

hari tu tgk tak nona yg tajuk dia obses tu..
ada sorg mamat nh minat pink.. mmg pink giler la semuanya..
dia guna kelisa.. warna pink..
motif cerita: Tak sabar nk tunggu kereta vp jd pink.. hehehe

atikah said... [Reply to Comments]

pnah tgk..kat polliteknik saya...lecturer awam.....sy mint giler...payung yang diguna bile hujan pun pink n hello kitty....







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^