Follow Viruspadu

Saturday, June 28, 2008

kerinduan makan diluar

terasa lamaaaaaaaaaaaaa sgt tak makan luar, ngeh ngeh ngeh, mcm la lama sgt kan, tp kira pecah rekod la jugak ni kan, so bila makan luar kali ni terasa mcm lain sikit

sekarang, giler punya mood jimat cermatkan, kalau boleh kalau makan luar pun, cari food court jer, takde dah nak fastfood2 ni :p, ~padahal baru jer lepas makan kfc ahad lepas kan hahahahahaha, yo yo oooo jer (trademark toi la pulak)

disebabkan, saya tetiba takut nak makan kat foodcourt kat terminalone ni, saya ajak la makan kat salah satu restoran ni, saya kan bila dah rasa lain mcm kan, semua saya rasa lain, time makan ni pun otak saya curigaaaaaaaaaaa jer, saya pandang kiri kanan dah semua orang saya tgk mcm orang jahat hahahaha

pantang orang tu terjeling sikit, mula lah dalam hati saya, "alamak orang jahat ni" hahahaha, sian orang itu tidak bersalah kan hiks

nisa yang over mengada nak dukung jer

nisa kan suka makan sepah2 kan, punya lah saya cuak, bimbang2 tokei kedai ni pun kaki gengster ke hape kan, usaha tak bg nisa sepahkan lantai tau huhuhuhuhuhu... sebab ape, restoran ni mcm makan kat puduraya tu tau, makanan sampai jer terus kene bayar, biasanyakan dah makan baru bayar kan, 1st time okey restoran kat seremban buat mcm ni, sbb tu saya rasa mcm tokei kedai ni ketua gengster kot hahahahaha tak pasal2 jer kan

saya order, kteaw tomyam, amik set ngan air tu, ini set yang paling murah okey hahahaha, giler punya jimat saya, padahal tak perlu la over mcm tu kan, hiks


makanan dia biasa2 ajer lah, xde la sedap mana pun, konfem saya takkan benti makan sini lagi, bukan sebab makanan dia sedap tak sedap, tp sebab takut hahahahaha

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

6 komen[s]:

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

wahhh..
takut yek mkn kt tempat kne byr trus.. hikhik..
baik2 akak.. mesti tokei tuh d aaim akak n family..
hahahaha..
saja buat gempaq je kann =P

yong said... [Reply to Comments]

sampai sekarang mmg tak berani+tak suka + takut nak makan kat terminal 1 tu..hehehehe tak tau nape...

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

mak aihhh..mcm gitu ker food court kat terminal one tu??
den namo jo org negori, tp sekali pun tak pernah makan kek situ...hahaha..!

Being Normal said... [Reply to Comments]

Tak penah gi terminal one so tak leh nak imagine, tapi kalau dah ckp mcm puduraya, memang scary tau

*~dEWiSoULhAa~* said... [Reply to Comments]

hehe,btol tu kak vp.bab2 nk mkn kt kedai ni mmg kene curiga lebih sket...hehe.saye tak penah g makan area2 terminal one tuh,tp kalo dh kak vp bayangkan mcm kt pudu tuh,mmg agak menakutkan lah bunyiknyer...huhu.saye kalo lalu kt pudu tu,laju je lalu kt area kedai makan tuh...diorg ajak org mkn mcm nk carik gado..hehe.

shazanateh82 said... [Reply to Comments]

kak virus,
ni restoran kat terminal one tingkat bawah sekali tu ker??? ape ek nama kedai tu?? ada satu kedai tu feveret saya juger...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^