Follow Viruspadu

Sunday, June 29, 2008

pc atau line tenet atau blog

malam tadi, keje saya mengescannnnnnnnnn pc jer

pelik kan, sebab blog slowwwww giler

tp page lain elok jer, kiranya tak la slow sgt kan, ini giler punya slow, siput sedut lagi laju okey, nak klik komen box nak hantar komen pun, giler menunggunya... adoiyaiiiiii

pc saya penuh virus ker????? ~ oh jgn libatkan dengan viruspadu yer

ke streamyx bengong

ke server blogspot tgh problem

sabo je la kannn... sabar kan separuh daripada iman... uols okey tak???? atau kene mcm saya jugak????

~ dalam pada slow2 tu pun, saya update dengan penuh kesabaran di dada okey :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

hUmmY said... [Reply to Comments]

hehehehe!

stimik mmg bengom ok!

benci gile!

nak bukak blog pon petak bontot tunggu!

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

puan VP....ya ampun..dah 3-4 hari ni jadi camnih...sbbtu tergendala nak buat entry semua......sakit hati gile....

kawan2 yg gune maxis n celcom pon lemmbab juge....asyik error...page error, try load again...

nak upload gamba lg...berejam!~

sakit hati betol!!!!~

Scarlett Julia said... [Reply to Comments]

vp...
memang slow giler tenet..streamyx hampeh nak mampos...tadi pun macam tuh jugak...neh baru laju sikit...

peej said... [Reply to Comments]

hmm..tp kat sini ok pulak..
both streamyx n blogspot ok xde masalah...

cuma tuan blog je yg pemalas nak update..heheh..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^