Follow Viruspadu

Thursday, June 19, 2008

pelekat yang comel2

saya berangan... (kata berangan itu free kan)

nanti kalau saya dah tukar enset, saya beli enset kaler pink kan... saya nak lekat benda alah ni enpon saya... lalalalalala

nampak tak matang sungguh kan... pedulikkkkkk

nisa yang suruh :) ... guna alasan anak untuk cover ketakmatangan diri sendiri :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

15 komen[s]:

nizafauzi said... [Reply to Comments]

comel2!!! sy suke.. :)ala2 liplap gitu...hikss

nisa ngan mamanye same je comelnye...hehehehe

Me : Nurul Aida Haji Abdul Ghani said... [Reply to Comments]

Pn. VP, sila jeles ngn sy ye coz hp sy adalah kaler pink..ahaksss..
ai pn fanatik pink gak tau!! hikss

Bonda Humaira said... [Reply to Comments]

betul la u ni pinky vp! heheee...

Jelly said... [Reply to Comments]

hidup kalau nak pk kata-kata orang jerk payah vp....
asal benda tu betul dengan izin suami pedulik la apa mulut2 puaka nak kata...

ehhh mcm kasar ekk ayat i.. hiks

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

kak VP..

pelekat mcm tuh CoLor PuRPLe ade x?? banjelaa satu paket..hehe(*_^)

cayunk kak VP..ahakz

NONIE AZIZ said... [Reply to Comments]

hahaha...silalah gunakan anak...keh keh keh

laloque said... [Reply to Comments]

jgn babit kan gue dlm ini felem sudah

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

yang oren tak minat ker.. hihihi :)

nuarliesya said... [Reply to Comments]

lor pelekat2 ghupa nyer..mati2 tadi ingatkan brooch ker apa ker...tipah tertipuuu!!!!!!!!!!

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

ye..mmg x matang... :))

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

hehehe
ari tu psang menda alah tomei ni kat HP..show off kat ayah..then ayah tanya umor bapa ni?? hahahah

tu arr kan dulikkan aje apa org ckp..hehehhehe

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

hihihi kak hp saya siap letak sticker bubuh nama lagi :P corak bunga2 lagi..hahah kiut kak!

me, myself, cici and titi said... [Reply to Comments]

vp nie mmg gilosh ngan pink kaler betul laa...adeh...saya pulak allergic ngan kaler pink...kalau datang sini mesti suka gilosh sebab mak-mak oz pun obses ngan kaler pink... asal baju pompuan aje warna pink...tensen betul saya...so kena la gi kat boy's section untuk belikan baju anak-anak..sanggup

peej said... [Reply to Comments]

x elok la kak pakai yg tuh..
sbb noy pernah pakai..lepas bape hari..die tercabut2..so hp jadi buruk sbb gongak2..n melekit2..sakit jiwa je tgk nanti..

tp kalau nak pakai sangat..letak gam kuat ok kot..tp tah la xpe pernah cuba pulak.. ;p

ArELeEz said... [Reply to Comments]

pedulikkan ape org nk kata!!! yg penting kite ENJOY!!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^