Follow Viruspadu

Monday, June 30, 2008

pelik tapi benar

uols jgn giler tgk niiii

pokok kelapa pun ada kaler pink hokey, sila kagum sekarang


ha close up sikit

depa letak kamera ker kat pokok ni ek?????


kalau amik santan dia konfem kaler pink la gulai lemak cili api kannnnn :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

kakak VP ni pokok betui ke tipoo ni..
camno lak boleh kalor pink lak ni.. mmg polik tp bonar!!!

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

mihahahahaha tipah tetipuu lagikk....hmmm do bayangkan kalo wat masak lomak cili api jadik kaler pink...ermmmm....

Kak Yong said... [Reply to Comments]

mak aih...tokojut den..pink kaler lor.....masak pink..

gadis misteri said... [Reply to Comments]

aiyo wak,
kita x tahu nape kita leh TERmimpi awak le malam tadi.. ehehe..a dehh... pelik tambah moskel sungguh...

Ini baru dikatakan "PELIK TAPI BENAR" *wink*

Mya said... [Reply to Comments]

yer yer, saya kagum dengan pokok pink ini... :D

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

pokok klape pink.....wah2.....

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

eh...ye la...mcm buh camera je tuh!

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

hehehehehe misti malam sebelumnye kena samabr petir lepas tu terus tukau kaler jadik pink... lalalalalala







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^