Follow Viruspadu

Sunday, June 29, 2008

pink2 di tempat saya

saje, saya letak pink2 segala, sebab hari tu mysefia kan letak pink2 dia dalam blog kan hihihihihih, kita tiru yer nget nget nget

harus henbag, beg mekap saya kan...


cenderahati program technology update hari tu, saya kidnap dua


lagi


lagi


lagi


bantal


lagi


hiks... ini lagi


lagi


lagi dan lagi


tempat letak phone ni


frame ni


lagi


lagi


cermin


clip lalalala


dan harus lah tuan punya diri kannnnnn


selesaiiiiiii...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

Izzu Izzuri said... [Reply to Comments]

Masyaallah.. Segala2nyer pink!!

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

sokak!! sokak!! ai like...

PINK sokmo okies...

Mya said... [Reply to Comments]

VP, sy sukerr..!!! :)

ratna said... [Reply to Comments]

hari tu saya pi low yatt plaza. ternampak mouse kaler pink. teringat pulak saya kat vp.







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^