Follow Viruspadu

Sunday, June 29, 2008

roti canaiii satuuuuuuu... siap!

teringin nak makan roti canai tau, lama sgt tak makan ~ eceh sbnrnya malas masak sarapan nyeh nyeh nyeh

so, kalau nak makan roti canai, ni jer lah kedai mamak yang saya jumpa yang roti dia sedap, garing, makan krup krap gitu kan, puas hati la kiranya


nisa sarapan makan pisang jer... hihihihihih


tp kan, kesian jugak sbb kosonggggggggg sudah, takde ramai orang mcm dulu kan, customer dia, saya ngan dua lelaki belakang tu jer tau, lepas saya nak abis makan tu, baru la datang lagi dua group gitu,


motip ambik gambar mcm ni??????


erm kali ni turn en.laloque masak, minggu ni mmg minggu en.laloque masak, yabedabeduuuuuuuuuuuuuuuu

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

muadzlife said... [Reply to Comments]

nape x ramai org??

gadis misteri said... [Reply to Comments]

VP,
kedai mamak tu belah mana ek?
Nak gak merasa...

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

VP... pesal nisa makan kulit picang tuh.. ekekekekeke







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^