Follow Viruspadu

Tuesday, June 17, 2008

sampai jugak saya kat sini :p

ehem2... ehem2




saya beli sesuatu la... :p

walaupun bukan asli vantage, tp bolehlahhhh... kiranya nak pakai untuk harian kan, nanti pelan2 saya dah kaya sikit ... wahhhhhhhhhhh KAYA katanya lalalalalala... ayat tu doa kan, kalau hari2 kata kaya kaya kaya, 44 kali ... kot2 termakbul, mana lah tahu :p eceh

nanti dah berduit sikit, baru la dapat beli set vantage kan kan kan... sekarang ni sabar2, minyak dah naik, beras dah naik, lepas ni maybe gandum plak naik... :(

nak tgk ape saya beli... tungguuuuuu

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

16 komen[s]:

Faina Arisya said... [Reply to Comments]

wei.. dah sampai Nilai 3.. awat tak singgah rumah.. giler tak masuk kedai tu?

lil^RED799 said... [Reply to Comments]

oooooooooo ni ke kedai yg mcm kat kajang tu or ni mmmg yg kat kajang tu??? bukan asli ke????? oooooooooo sorry tak tau

a^T04 said... [Reply to Comments]

waaahhh..bestnye

~adeQ~ said... [Reply to Comments]

sis, i'm back...wah..byk nyer pinggan mangkuk...dah ada umah sendiri senang nak beli brg kan....tak yah pindah2...

laloque said... [Reply to Comments]

smlm 1st time mkn pakai pinggan vantage nilai 3 tu... sedap tu rase nasik dia (ayat apa kah itu... hahahaha)

ajathajar said... [Reply to Comments]

pinggan corelle?
x suke?
hehe..

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

hr tuh gi dinner kt uma member kt Sri Maya kondo KL,die watkan makanan smuenye letak dlm set vantage...alahhhmakkk ehhhh...takut nye kalo terlepas ke cawan tu teretak pinggan ke ape-ape ke...erkkkss...nk ganti da la x mampu...huhuhu...

seram siot!

Being Normal said... [Reply to Comments]

wah!!!!i miss shopping!!!

Azura said... [Reply to Comments]

herm... kena cari ini kedai lah!!! kalu betul murah.. sebab nak beli vantage nyer.. herm... betul.. kena tunggu KAYAAAAA!!!!!

Zahiela Zahari said... [Reply to Comments]

mah..kalo nak vantage asli yang murah..p la langkawi..kat hj ismail group..kedai khas vantage je..eila beli set pinggan mangkuk br RM300++..lengkap serba-serbi...
kalo kat sini..satu set tu je dah beratus2....

nizafauzi said... [Reply to Comments]

kak, kalo nak g kedai KK tu lg, g yg dekat depan pertama complex...kat depan die ade bazaar, 2nd floor..mak aihh lagi besar tau!!..cantek sungguh!!! sy borong bunge telor konon2 cam vantage kat situ... :)

rasp said... [Reply to Comments]

vp, i pun gi kedai tu hari ahad baru-baru nie... bonda i sopping tak hengat donia sbb anaknya ini yg membayar sbb tu dia tak hengat donia ...hahahhaha.. ya ampun bonda...

eedany said... [Reply to Comments]

i went here... memang rambang mata masuk kedai ni.

huhuhu...rugi kena bawa balik naik belon. so dapat beli sikit jer. Itu pun yg kecik2 saja letak kat ruang tamu rumah.

;)

naidanish said... [Reply to Comments]

ehh kt nilai 3 ke..tak penah tau pun ade kedai ni..nak gi lah nxt wk yihaaa

:: p R i n c E s S _ N :: said... [Reply to Comments]

alaa sis...org x pasan pon ori ke x...jnji cun...y pntg PINK

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

mak ai...mesti lawa kan mah..eii geyam..geyam tengok...beli kat ner tuh..harus kena terjah gak nih...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^