Follow Viruspadu

Monday, June 30, 2008

sebelum dan selepas

ehem ehem

igt tak entry ni: sedutan ayat "p/s: kene tukar lapik meja baru matching kan.... harusssssssss carik nih"

jadi ini SEBELUM


erm... ini lah lapik meja baru tu, en.laloque bukan main menyorok belakang lapik meja kan kat enrty lepas tu hiks


tadaaaaaaaaa... baru la bermecing mecingan dengan pinggan mangkuk baru i ... ewahhhh


nampaknya kene tukar set meja makan pulak lepas ni, eceh... over la pulak kan :p

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

mica@tetty said... [Reply to Comments]

yeh yeh nmpk jagung tuuu

Azura said... [Reply to Comments]

wahhh..tateknyer..nie barulah ngam ngan pinggan vantage tue....tatek..tatek..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

lawanyeee....naper tak beli pink tak de bunga mah...lagi match ngan pinggan mangkuk vantage tu huhuhu...

*~dEWiSoULhAa~* said... [Reply to Comments]

ewah..cantiknyerr..makin vogue laa dapo kak vp pasnih...hehe.
tape kak, skit2 tukar..lame2 kompem jdk mcm english palace...hehehe.

ratna said... [Reply to Comments]

wah...sweetnya pelapik tu vp. kalau vp catkan kerusi meja mkn kaler putih lagi matching rasanya.

nizafauzi said... [Reply to Comments]

kak..beli kat ne tu??? sgt cantek okeh!!!!

sy nak juge... beli di mana yer???

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

mmah lapik la selapis ngan plastik clear tu.. nanti tumpah kuah sayang oooo... hehehehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^