Follow Viruspadu

Friday, June 13, 2008

seharian duaharian menghadiri seminar

haaaa... kasik tgk gambo dulu

ini en.F- setakat bg huruf beh baik tak payah kan lalalaalala, ada lah saya letak nama dia sebelum ni, saje la hari ni nak gedik2 konon nak rahsiakan nama :p

dah2, sila lah jgn nak fikir bukan2 yer, en.laloque tahu dengan sape saya kawan, dengan sape saya keluar, dengan sapa saya baik... kan papa kan... eceh...

en.F ni juga sgt baik dengan saya, saya kenal dia sejak kami sama2 uruskan program hari ICT kan kan kan... sejak dari tu weols baik jer, dia bukan jenis lelaki nak amik kesempatan, kalau lelaki yang amik kesempatan tu mak lari dulu nyah... tak rela mak awwwwww hiks...

kebetulan seminar yang saya hadir ini adalah salah satu projek yang dikendalikan oleh en.F, so weols lepak2 jumpa2 lah pagi tu sebelum masuk dewan, harusssssssssssss saya tuntut belanja makan kannnnnn... nyeh nyeh nyeh... best! alah lepak minum kat coffe house jer pun, borak2 ngumpat2 kutuk2 sikit (ceh sikit la konon muhahahahaha)... tp en.F ni mmg giler punya sempoiiii... i like...


sebenarnya, saya ni adalah bidan terjun sebab bukan saya yang sepatutnya hadir seminar ni, patutnya senior (bos2) yang pegi, tp disbbkan dia ada hal, mintak saya gantikan, ohhhh sayakan staff yang mulia gitu, suruh ape pun saya buat dengan jayanya tauuuuu... tak komplen2pun... (ye keeee tak komplen hihihihih)...

sebab tu, apa tujuan seminar ni pun saya tak amik port muhahahaha, pegi melenggang tanpa sebarang research... nyeh nyeh... tu yang termangu2 jer tu, seb baik en.F menerangkan dengan penuh semangat ewah... so paham la saya... pasal USP rupanya... uols tak tahu ek ape USP, sila google.. hiks :p

semalam ngan hari ni... saya takde kat opis, saya memanaskan pinggul duduk dengarrrrrrrrrrrr jer... semalam habis kul 11 malam, sepatutnya lah, tp kul 6 saya dah blah dah hahahaha, bos kasik tuuuu... takkan saya nak membantah kan... tak baik ok, :P, hari ni plak sampai pukul 6... fuh fuh fuh... uols bayangkanlah muka saya tgh sengal skrg ni tengok depan, sambil pura2 tulis konon paham sgt muhahahahah syyyyyyyyyyyyy... rahsia tau... pui

ini dato H, (ceh mcm dato K lak kan) antara dato yang sangat saya kagumi, dia layan kita lembut jer, suara dia lembut jerrrr... suka sgt sy tgk tau


motip amik gambar mcm ni?????

alah, sbnrnya saya dok tgk gambar orang kawen tu kan, ada amik gambar tgh2 jari yang bulat2 mcm ni kan, mcm best jer, saya tiru lah hihihihihih... layannnnnnn

doakan saya sejahtera di dalam dewan yang serba sejuk itu yer uols

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

3 komen[s]:

rasp said... [Reply to Comments]

gambar last tu cam dok skodeng jek hehehehehe

edrina said... [Reply to Comments]

oo patut la semalam seharian tak online ym..hiks..
akak doakan vp sihat sejahtera didlm bilik yg sejuk itu aminn. :-)

Mak Su said... [Reply to Comments]

wah.. bizi... all the best







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^