Follow Viruspadu

Sunday, June 15, 2008

Selamat hari bapa

sempena hari bapa... saya nak ucapkan selamat hari bapa buat ayahanda saya di cheras, maybe dia tgh jaga kedai sekarang ni, terima kasih kerana menjadi seorang bapa yang baik, yang bertanggungjawab, yang selalu senyum, yang selalu nyanyi em em em em (family saya faham la ni :p)... terima kasih abah, diatas kasih sayang yang tak ternilai ini...

dan selamat hari bapa buah suami ku merangkap bapa kepada anak2 ku, alesha dan annisa.

papa seorang bapa yang sangat baik dan lembut tau... papa jom pegi jusco :p lalalalalalala

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

~BEE~ said... [Reply to Comments]

Congrat cik VP! entry ini mengandungi byk msg tersirat..salah satunya cubaan utk membodek en.Laloque..hehe..congrates krn ada 2 org 'ayah' yg baik..hargailah mereka sewajarnya..'tetiba lak'...

sweethOneY said... [Reply to Comments]

selamat ari bapa utk en lalok :D

tumpang selit sekaki, selamat ari bapa utk ayahandaku juga..

hiks =P

Munirah Abd said... [Reply to Comments]

hehehe elok2x je wish kat en.lalok..then terselit madah pujangga yg saya pun suka mendengar!! hehehhe...

so selamat hari bapa pada smua bapa di dunia!! yeahhhhhhhhh...hehe

naidanish said... [Reply to Comments]

yela slmt hari bapa utk sume bapa2 di malaysia..utk ayahku & suamiku tersayang..

Heartless Devilish said... [Reply to Comments]

selamat hari bapa utk ayah vp & juge hubby vp







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^