Follow Viruspadu

Thursday, June 26, 2008

selesai sudah program itu

semalam, seharian saya takde kat opis, bebudak opis saya pun takde kat opis, weols sume menjalankan tugas dengan gigih kat program yang opis weols anjurkan...

very the success okey... eceh, program sendiri, harus la sendiri memuji kannnnn

kali ni saya taknak cerita pasal program tu, cuma nak bgtau saya jadi DULANG girls (tukang angkat dulang hadiah), dengan jd tukang pura2 sibuk bzbodi, tu jer hiks

dan yang paling best ini haaa... antara cenderahari yang diberikan kepada peserta program

roomate saya ni usaha cop kan saya punya warna pink tau, bukan main dia kata kat dak opis saya pink tu saya punya lalalalala... best la ada roomate mcm ni... sayangggggg banget sama roomate ku :x muahhhhhhhhh...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

miz_eda said... [Reply to Comments]

mcm familiar je ngan souvenir nih..hr tu dpt waktu gi kenduri kawen..hehe

imz said... [Reply to Comments]

cantik la souvenir ni....

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

mah..ofis akak pun ada program kat seremban minggu ni...kuiz asean...kat terminal one...tapi akak tak pi...ingat nak pi gak..susah aar...nak bawak si kecik tuh..klu tak leh dating2 kan...huhuhu..

mama ranggie said... [Reply to Comments]

mah,aku dah sambung n3 ko tu ye!hiks...

risanur said... [Reply to Comments]

memang tak boleh larik dari 'pink'..sehinggakan risa terpandang pink terbayangkan zaimah tau...punye penangan pink yang berbisa tu...

tigrismalaya said... [Reply to Comments]

selalu kagum ngan VP yang selalu hapdet citer2 baru ngan cepat lagi tangkas..wah tangkas ala2 nak bersilat ker...har har har...teruskan..suka sangat

Being Normal said... [Reply to Comments]

vp, tebukti dirimu pencinta pink sejati

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

wuhoooo wat kenduri ke kat opis tu... hmmm tapi comel la souvenir cenggini.. suka sangat tengok kan...

Mya said... [Reply to Comments]

cantik la souvenier itu...

darling8tabby said... [Reply to Comments]

cantik...amek lebih tuk akak eh...hehe

haslina said... [Reply to Comments]

pink nyer :)...lawa lah







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^