Follow Viruspadu

Monday, June 30, 2008

suasana petang vs malam

lain la kan

suasana pasar malam ni

petang2 rasanya best lagi lah dari malam, sebab... sebab ape ek? sebab kalau petang jelas sikit kot

lepas tu kalau petang tu, pilihan ikan sayur pun byk dan fresh lagi kan, kalau dah malam2 mcm ni, rasa mcm semua dah dekat nak abis je

kali ni tak membeli apa sgt pun, sebab lauk pauk ikan2 byk lagi tak habis masak, minggu lepas byknya goreng telur wat telur dadar jer, senang, cepat dan sedap di makan (ayat orang malas hiks)

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

0 komen[s]:







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^