Follow Viruspadu

Saturday, June 07, 2008

very the kenangan tau

tgh lepak2 bilik bawah yang kononnya nak wat bilik study tp tak pernah study tu, sambil melayan nisa ganyang2 anak2 patung mama yang lg besar dari dia tu, saya ternampak la pelekat ni...

cuba uols teka weols amik gambar ni masa dah kawen ke belum? hihihihihi

mesti la belum kawen lagi, kalau dah kawen, cuba ajak wat lagi, harammmmmmmmmm la dia nak kan huhuhuhuhu

masa saya ajak en.laloque amik gambar ni, menggunakan hikmat pujukan paling manjassssssss hokey (teknik tu kalau pakai sekarang dah tak jalan vavavava), so nak taknak terpaksa la dia ikutkan jugak kan, dulu susah kan nak pujuk2 kalau majuk ni, sbb jauh, dulu saya kalau majuk, suka jer taknak angkat phone, sajer biar 18kali bunyi baru nak angkat, rasa mcm puas hati jer buat gitu, padahal en.laloque masa tu agaknya dah hangen satu badan, hahahaha

ada sekali tu kan, saya majuk dia wat dekkkkkkkkk jer, tak call ke hape, (dah bengang sgt la tu hiks) aduh stress stresssssss... (padan muka saya kan) last2 saya ckp , lenkali kalau saya majuk, plis la misscall, misscall tu terapi okey, bila tgk ada misscall baru terubat sikit hati yang gundah gulana kan kan kan...

pastu kan, paling kelakar kan... mmg lurus giler la en.laloque ni, lepas saya pesan suh wat misscall kalau saya majuk, leh tak dia call saya, dua tiga kali ringging dia letak, ulang2 mcm tu, bg nampak byk giler misscall, mau nak gelak guling2 saya gelak masa tu hahahahaha... sampaikan tak jadi nak merajuk pun jer jugak hahahahahaha...

ok2, dah lari topik plak kan... hihihihihi

pasal pelekat tu lah, lepas ajer amik gambar tu, saya punya berbunga hati, sonok giler kan, ada gambar2 mcm tu, konon berangan mcm citer autumn in my heart la kan, kan depa amik gambar mcm ni kan ... lalalalalalalala

masuk ajer kete, saya terus mulakan operasi, satu2 saya tanggalkan, memula saya lekat kat belakang enset saya, pastu saya mintak enset en.laloque, saya lekat gak kat situ, siap warning, kalau tanggal sok saya cek siap la kau muhahahahha zalim giler kan, pastu saya lekat pulak kat stering kete, saya kata supaya dia nampak muka saya so nak pandu laju2 ke AWAS kan, saya sedang memerhati gitu, lepas tu saya lekat lg kat dashboard hahahahaha... saje nak kasik penuh kete SAGA dia masa tu... puas hati saya! muhahahahahaha

sok2, saya call wat spotcek, hahahahahahaha zalim kannnn.... pedulik!

~ alamak cite ni elok masa episode u pink my heart kan... takpe lah hihihihihihi dah tercerita awal la pulak

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

Azura said... [Reply to Comments]

wah... bagus idea tuh.. kalu si asben nak buat onar pun blakang kiter mesti die raser serba salah kan..sebab kite duk merhatikan mereka... ha ha ha .... bagusss...!!!!

zack_u said... [Reply to Comments]

oit2!!!!
ade lg andak lupe okey...
andak tmpl kt tmpt sit blakang kete..
tmpt nk letak pale 2..
haish..geli kite nk naek okey..
hahahahaha!

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

wahahaha..
muleh mencuba teknik neh kat incik ensem la..
ahaks..
agak2 dia bg ke saya taruk pic sticker kt dlm kete dia??
muahahahahahaha..
gelak jahat!!

shasha said... [Reply to Comments]

tak penah amik gambar ngan en black gini...dah kawin ni nak ke dia ngambik gambar gitu ek...heheheh

that`s girl :)) said... [Reply to Comments]

soooooooooo sweet :D

eYaNacOMeY said... [Reply to Comments]

romantiknyaa..haha.. musti en.laloque layankan ajerr yekk dh dpt awek manja gini!! haha..

tp, btol laa bile ngajok..tgk miscall pon leh sejuk sket kan??ngeh2..(*_^)

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

so sweettt...mmg kalau lepas kawin nak amik gambar gini2..? arammmm....lagi tampal kt keta...

romantik jugak la en laloque nih...bertuah mah yee...

laloque said... [Reply to Comments]

hikhikhik... pasni amik pic ngan nisa lak... tampal kat beg skolah dia..

edrina said... [Reply to Comments]

idea yg bagus..hahahha tampal kat beg sekolah nisa...nanti nisa sentiasa rasa mama & papa dia dok perati jerk hahahhaha..tak pun kejap jerk tampal pas tu nisa dah kopek2..cabut pi tampal tempat lain hiks







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^