Follow Viruspadu

Sunday, June 15, 2008

walaupun lambat siap, tp saya puas hati

"heloo, i punya baju sudah siap ka"
"u sapa, mana i tahu"
"aya, i u punya customer la"
"hahahaha, okey2 apa u punya nombot"
"319, ala itu kebaya 2 pasang mar"
"soli2, i baru mau bikin, sabtu boleh ka"
"ok2, sabtu i call back"

saya tak kisah pun bila nak siap baju yang saya hantar jahit hari tu, sebab bukan nak pakai bersebab pun, cuma nak pakai untuk kerja jer, dah dia kata hari tu 10hb siap, tu yg saya call tanya dah siap ke belum tu... tak kisah lah, sabtu pun sabtu lahhhh...

so semalam, saya call lagi

"helo, i nak tanya baju i dah siap ke belum, no i...."
tak sempat nak bagitau no...
"kebaya 2 pasang kan, siap2"
"ok ini petang i sampai"

wahhhh... baguih no, dia dah kenal dah sape, hiks :p


kedai dia kalau tgk, bapak byk baju dia jahit... saya tak turun sekali amik baju, tunggu dalam kereta jer, en.laloque kata bior dia gi ngambik sorang, lambat kalau dua2 ikut bontot dia... leceh... hahahahaha

lepas amik baju, saya terus lepak2 rumah mertua saya... dan terus ke pasar beli barang2 basah untuk seminggu...

saya langsung tak tgk baju saya, elok ke tidak ke, seswai ke... main pasrah jer...

ehem2... td baru testtt... wahhhhhhhh best... sebab ape tau, 1st time saya sgt puas hati dengan baju yang saya tempah, biasanya mesti besar gedebeh, bidang saya kan besar, so biasanya baju yang saya tempah mesti dpt besooo... tp kali ni sy puas hati betul, dah la murah, tantek plak tu... :p ... nak letak ke gambar kebaya saya... MALU laahhhh eceh...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

PerantauSepi1306 said... [Reply to Comments]

mmah.. letak aa gambo... hihihihi misti so sweet kan... tanak wat baju nisa skali ke? misti cumel lah dua2 pakai kebaya nanti.. :)

sitione said... [Reply to Comments]

mana gambo baju nyer..

KV said... [Reply to Comments]

eceh... harus taruk gambar tau!;P

~BEE~ said... [Reply to Comments]

mesti..mesti..amik gmbr pakai baju baru tu yea...mesti cantik..

mica@tetty said... [Reply to Comments]

nk le tgk kebaya tuu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^